K-lu

Vineri, 29 martie, de la ora 22:00, vă invităm la primul episod dansant din seria evenimentelor dedicate oamenilor de bine!

Episodul 8. Omul din spatele pickup-ului: K-lu aka artistul timișorean care a rămas fără cd-uri la lansarea propriului album!

Lansat oficial pe 1 martie, la Cărturești – Mercy Timișoara, discul „Chestii, socoteli“ conţine citate geniale din filme româneşti de succes şi trei remixuri la Alexandru Andrieş, Mihaela Runceanu şi Aura Urziceanu şi reprezintă un tribut adus personajelor cinematografice de vază ale cinematografiei noastre.

Videoclipurile aferente pieselor conţin secvenţe din filme ca D’ ale carnavalului, Actorul şi sălbaticii, Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte, Nea Mărin Miliardar sau Expresul de Buftea.

K-lu, dj şi producător din Timişoara prezent pe scena electronică înca din anul 2005, promovând genuri muzicale ca: funk, hip hop, breaks și electro, vine la Fratelli Espresso Bar (str. Nicolae Golescu nr.5) pentru un set dinamic, presărat cu momente speciale menite să aducă un plus de bună dispoziţie pe ringul de dans!

În deschiderea serii, ne încălzim cu ritmuri elegante de disco groove oferite de producătorii de la Gemini Bros (despre care se zvonește că ar putea face să danseze și gărzile regale de la palatul Buckingham).

Pregătiți-vă pentru o seară specială!

Tags:

1 thought on “K-lu”

Leave a reply (we review all comments)