Toulouse Lautrec

  • by
  • March 28, 2013March 27, 2013

Joi, 28 martie, ora 21.00:

Toulouse Lautrec – live@Control
Lansare videoclip: Nopti Albe

Guests: Sophisticated Lemons

Rockerii burghezi din nobila trupa Toulouse Lautrec revin pe scena din Control pentru lansarea videoclipului prntru piesa Nopti Albe. Concertul lor si lansarea vor fi precedate de un live act fresh si energizant marca Sophisticated Lemons.

“Bonsoir, Nous Somme les Toulouse Lautrec, soyez les bienvenues!”

Intrare: 20 lei
Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4

Desi, in general, se ascund in spatele unui misterioase portretizari aristocrate (cultivata, boema si decadenta),Toulouse Lautrec s-au ”lasat” vazuti si ascultati in cluburile din intreaga tara si pe scenele unor festivaluri precum Rocker’s Festival, Fete de la Musique , B`Estfest, Peninsula, Padina Fest si la Rowmania Festival.

”Heroes”, albumul lor de debut intra cu mare avant in zona muzicii alternative romanesti in 2009, single-urile ”Te spun”, ”Yesman” si ”Domino” mentinandu-se luni la rand, prin votul publicului, in topurile Radio Guerrilla.

De-a lungul anilor, aristrocratii ” alternativi” au invadat youtube-ul cu clipurile pieselor ”Yesman”, ”Domino”, ”Dizzy Rubber Wheel” si “Someone Took Life As It Came” ( lansat in decembrie si realizat de catre Creativelaboratories cu participarea lui Alexandru Potocean ).

“Toulouse Lautrec (n. 2009) est un groupe polyglotte et multiculturel base a Bucarest.
La diversite est une chance, cultivez-la!”

Apartman (chant & guitarre)
Dizzy (basse & chant)
Greenman (batterie)

Sopphisticated Lemons s-a format in 2008 si a debutat live in deschiderea unui concert OCS in clubul Control din Bucuresti. Au castigat Byron Rock Your Highschool in 2009 si s-au remarcat ca fiind prima trupa care a intrat direct pe locul 1 in topul Radio Guerrilla – Radio Top Show, cu piesa On My Own. Anul trecut i-ati putut vedea pe scena festivalurilor Ursus Evolution 2012, la BestFest Summercamp si la Stufstock.

Sophisticated Lemons inseamna: Radu Osaciuc (voce, chitara ritm), Andrei Dragusanu (chitara solo, backing vocals), Alex Marinescu (bass) si Andrei “Spike” Popa (tobe).

EP-ul lor de debut poate fi ascultat si descarcat gratuit de pe website-ul trupei, insa baietii lucreaza la un nou material discografic – primul lor album, care va include si single-ul Strange And Surprising.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads