The Asteroids Galaxy Tour

  • by

Danezii de la The Asteroids Galaxy Tour vin în Fratelli pe 28 martie, iar Moonlight Breakfast cântă în deschidere. Biletul e 99 lei şi se găseşte pe easytickets.

De la lansarea single-urilor de debut “Around the Bend” si “The Golden Age” din anul 2008, grupul danez The Asteroids Galaxy Tour a evoluat dintr-un un proiect “casnic” de inregistrari intr-o formatie extravaganta cu un sound futurist. The Asteroids Galaxy Tour revin cu “Out of Frequency”, un nou proiect eterogen, electrizant, ce emana aceeasi vibratie care i-a adus in lumina reflectoarelor!

Acest al doilea album, a carui realizare a durat peste un an de zile, reprezinta urmatorul pas al parteriatului muzical dintre membri fondatori Lars Iversen si Mette Lindberg. Pentru a crea cele 15 piese de pe album, cei doi si-au petrecut cea mai mare parte a timpului jucandu-se si “asambland” diverse sunete, mai mult pentru deliciul personal. Au folosit in acest proces elemente ce varieaza de la parti ale unor cantece renumite la sunetele psihidelice ale unor emisiuni TV pentru copii din anii ’70, perfectandu-si propria versiune de “pop-noir” – un stil cu aspect general futurist, ce reuseste sa pastreze in alcatuirea sa note clasice. Albumul ce a rezultat este o “confluenta cosmica” intre stari si stiluri, aducandu-ne aminte de diversi artisti, de la Nancy Sinatra la Beck!.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)