Teach Me 8

  • by

Brandul. E peste tot în jurul nostru. E pe talpa tenişilor tăi preferaţi, pe carcasa telefonului, pe cartela din el, pe pachetul de ţigări, chiar si pe cămașa nouă cumpărată din magazinul ăla dichisit. De cate ori nu ai auzit: “Uită-te la ea, ce geantă are. Clar n-are ce să caute în grupul nostru.”? Eşti ceea ce faci şi oricât de mult ai vrea să negi acest lucru, lumea te percepe după eticheta pe care o porţi. Te întrebi cum au ajuns brandurile să ne influențeze viaţa şi să vorbească în numele nostru? Advice îti dă ocazia să afli.

Teach Me 8, singura şcoală gratuită de publicitate, pune la bătaie 27 de locuri pentru studenţii pasionaţi de advertising.Vino între 1-13 aprilie în Acuarela, pe Strada Polonă nr. 40, şi află de la profesionişti secretele unui brand de succes.

Pentru că “There’s no jackpot in branding”, nu te poţi baza pe noroc atunci când creezi un brand. Identitate, emoţie, loializare. Acestea sunt elementele care separă un brand puternic de o simplă marcă. De la această diferenţă a pornit o întreagă revoluţie care a dus la umanizarea comunicării publicitare. Timp de 10 zile, profesionişti din marcomm-ul autohton îţi vor prezenta cele mai importante aspecte ale branding-ului, te vor trece prin toate departamentele unei agenţii şi îţi vor da ocazia să descoperi noile tehnici ale unei industrii unde norocul nu poate înlocui planificarea atentă şi spiritul inovativ.
Dacă informaţiile oferite de aceștia te-au ajutat să ai o revelaţie şi să construieşti cel mai tare brand, la sfârşitul şcolii vei fi premiat cum se cuvine şi vei beneficia de un internship în cadrul unei agenţii de publicitate.

Te-am convins? Atunci intră pe www.teach-me.ro, completează formularul de înscriere până pe 27 martie şi fii cu urechile ciulite pentru că putem suna din minut în minut să te anunţăm că participi la Teach Me 8.

Leave a reply (we review all comments)