Insomniile de altădată

  • by

Imbold, Asociația Culturală deschide oficial la Acuarela stagiunea spectacolelor de teatru de mansardă cu piesa “Insomniile… de altădată”, de Dumitru Solomon.

Miercuri 20 martie de la orele 20:00 – Insomniile de altădată.

Prima reprezentație a spectacolului “Insomniile… de altădată”, o piesă de teatru de Dumitru Solomon, alcătuită de Mihai Lungeanu a avut loc vineri, 8 martie, în mansarda din Polona 40. Jucată de cuplul Cristi Dionise și Claudia Drăgan, piesa a captivat publicul, iar la cererea celor care nu au putut ajunge, stagiunea va fi deschisă oficial chiar cu acest spectacol.

“Feedback-ul a fost atât de bun la primul spectacol, încât ne-am hotărât să pregătim a doua reprezentație mai repede decât planificasem inițial. În plus, mansarda de la Acuarela are doar 45 de locuri, așa că foarte multe solicitări de rezervare nu au putut fi onorate la spectacolul de pe 8 martie. Pregătim, odată cu deschiderea stagiunii, și alte piese de teatru special create pentru mansardă.”, a spus Alexu Toader, cofondator Imbold.

Support artist fee: 15 lei
Rezervari: 0748414868, 45 locuri

Asociația Culturală Imbold este o organizație non-guvernamentală care are ca scop promovarea industriilor creative și, în special, a artelor vizuale, din România.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)