Alecsandra Drăgoi e primul român câştigător al Sony World Photography Awards 2013

  • by

Organizația Mondială de Fotografie anunță câștigătorii categoriilor Youth, Open și 3D în competiția Sony World Photography Awards. România se află în premieră pe lista celor trei câștigători de la categoria Youth, adresată fotografilor cu vârsta de până la 19 ani. Fotografia câștigătoare este realizată de Alecsandra Drăgoi și este înscrisă la secțiunea ”Cultură”, fiind aleasă dintre alte 5,160 fotografii.

Realizate de fotografi din toate colțurile lumii, imaginile câștigătoare cuprind o largă varietate de subiecte, de la momentul în care un cuplu se căsătorește, până la cerul din timpul nopții din localitatea Mangystau din Kazakhstan, dansul dragonului cu foc, ‘Fung Shun’ din China de Sud, plus multe altele.

Tânărul fotograf al anului va fi selectat dintre cei trei fotografi de mai sus și va fi anunțat la ceremonia de gală Sony World Photography Awards, ce avea loc pe 25 aprilie, în Londra. Toate fotografiile câștigătoare vor fi expuse la Londra, la Someherst House, în perioada 26 Aprilie – 12 Mai

Leave a reply (we review all comments)