Sa Film – Rocker

  • by

UNATC București şi Film Menu prezintă sâmbătă 16 martie, de la orele 19, proiecţia filmului „Rocker”, în regia lui Marian Crişan, urmată de o dezbatere cu membrii echipei de filmare.

Evenimentul este al nouălea dintr-o serie de proiecții lunare, din cadrul proiectului „Să Film!”, care își propune să ofere contextul necesar unui dialog între public și realizatorii celor mai recente filme românești. Proiecţiile vor avea loc de fiecare dată în Sala de cinema din UNATC – o sală cu o capacitate de aproximativ 300 de locuri. La finalul fiecărei proiecții, publicul este invitat să intre în dialog cu o mare parte a echipei de filmare.

Scopul acestui proiect este, pe de o parte, de a facilita o înțelegere a modului în care funcționează fiecare departament al unei echipe de producție cinematografică şi pe de altă parte, de a propune un dialog amplu între realizatori și public, la scurt timp după ce filmul a fost lansat în sălile de cinematograf.

Programul „Să Film!” de sâmbătă 16 martie (UNATC – Sala de cinema):

19.00: Proiecţie „Rocker” (România 2012)
20.30: Dezbatere pe marginea filmului cu membrii echipei de filmare.

Participă: Marian Crişan (regie, scenariu), Anca Puiu (producător), Tudor Mircea (imagine), Tudor Pojoni (montaj), Alma Alexandra Ungureanu (costume), Alin State, Ionuţ Niculae şi Crina Semciuc (în distribuţie)

Intrarea la eveniment este gratuită.

Filmul „Rocker” poate fi vizionat în cinematografele din toată ţara începând cu data de 22 februarie 2013.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)