Revista de povestiri împlineşte un an

  • by

Miercuri 13 martie de la ora 19:30 în Music Club.

Rev de Pov împlinește un an!

Așa că facem mare tam-tam, sub forma unui eveniment inedit. Am invitat oamenii minunați din spatele altor reviste independente tipărite la o dezbatere despre viitor, provocări și bucurii. Love Issue, Decât o Revistă, Arte și Meserii, Tataia, Echinox (Cluj), Lectura (Tîrgu-Mureș), Harap Alb continuă, Comics, Film Menu, Formaje și The Institute vor fi alături de noi.

Și prin reprezentanți și în format fizic, n-aveți decât să susțineți fenomenul cumpărându-le pe toate! 😛
Vom vorbi și noi, voluntari, autori și tutorii atelierului de scriere creativă, Florin Iaru și Marius Chivu. Maria Răducanu ne-a făcut nesperata bucurie de a accepta invitația noastră de a cânta pro bono, îi mulțumim mult de tot.
Tot în eveniment vom da premiile F64 câștigătorilor concursului foto. Apropo de fotografii, cine face unele frumoase și le pune pe wall-ul revistei poate fi premiat de Motanov cu o colecția 2012 sau un produs cu el, mai puțin tricouri, că nu prea mai avem! Vă așteptăm neapărat, nu vrem să ne bucurăm în cerc mic, vrem un cerc mare de tot! Bineînțeles că lansăm tot miercuri numărul 11, pe care îl veți putea cumpăra cu 8 lei în seara evenimentului. Ne mândrim cu o copertă creată pentru rev de pov de Loreta Isac și cu o povestire scrisă de poate cel mai apreciat autor de proză scurtă de la noi, Răzvan Petrescu. Și da, ne mândrim cu tot conținutul și cu un an întreg de ficțiune!

Tags:

Leave a reply (we review all comments)