Chestionabil Clasic: Prosumer, Bogman

  • by

Prosumer a fost la Rokolectiv în 2009 şi se întoarce în Bucureşti pe 15 martie la Chestionabil Clasic.

In noaptea de 15 martie Chestionabil se intoarce la clasici alaturi de regele neincoronat al Panoramabar, PROSUMER. Achim Brandenburg e cumva intre Poseidon si Epicur, desi numele sau de scena e inspirat de Alvin Toffler, o fuziune dintre “producator” si “consumator”.

PROSUMER e in primul rand DJ, cu majuscule. Unul dintre cei mai inspirati si cautati (poate va mai amintiti o memorabila dimineata de la Rokolectiv). Spionii nostri din Berlin, martori ai setului sau de adio din gradina Berghain-ului de asta vara, spun ca a fost o experienta coplesioare ; Achim ar fi cantat fiecare piesa mixata, cu lacrimi in ochi. Prosumer nu vorbeste germana, Prosumer vorbeste house, atat in productie cat si in “consum”, fie ca e in spatele standului Hard Wax, fie in studio pentru Ostgut, fie cu microfonul in mana.

“I try to keep a balance between pushing people’s buttons and surprising them. It’s all about having a good time together. I’m sharing my inner emotions. And dance music has got to be horny.” spune Achim.

Alaturi de Prosumer il vom avea in spatele platanelor pe echivalentul sau bucurestean, Bogman.

Pe 15 martie va asteptam sa sarbatorim hedonismul. In sensul lui cel mai clasic.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)