Jazzy Nights – Jazzapella

  • by

Joi – 14 martie – Jazzappella concertează la Jazzy Nights @ Energiea. Intrare liberă, de la 21:30.

Ne pregătim, din nou, pentru o seară de joi în care Jazz-ul zburdă liber în spaţiul Energiea, printre conversaţii antrenante, cine târzii şi atmosferă ce se alimentează de la sine. Ca şi până acum, în strada Brezoianu nr.4, dupa ora 21:30.

De data aceasta ne-am decis să experimentăm un picuţ şi să dam la schimb acordurile instrumentale cu care v-am obişnuit pe şase timbre vocale proaspăt împrumutate din filatelia muzicală numită, pe scurt, „a cappella”.

Aşadar, avem Jazzy Nights „cântat” de Jazzappella – un sextet vocal mixt a cappella de Jazz înfiinţat în Bucureşti în anul 2011.

Grupul are un repertoriu format din standarde de Jazz în aranjament propriu, compoziţii proprii – swing sau bossa-nova – şi aranjamente originale, speciale pentru genul a cappella, ale unor şlagăre pop-rock. Jazzappella a trecut în cei doi ani de activitate prin transformări de componenţă şi a ajuns apoi la o formulă stabilă care continuă să existe şi în prezent: Raluca Stoica, Elena Moroşanu, Ana-Cristina Leonte, András Zoltán, Mircea Mutulescu, Bogdan Tudor. Muzica grupului Jazzappella este proaspătă, sofisticată, directă şi spontană, cucerind din prima publicul ascultător şi creând o atmosferă calda cu fiecare ocazie, fie că este vorba de festivaluri de Jazz, săli de teatru sau…spaţiul Energiea.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)