NAMOSH live

  • by

NAMOSH (De) – live@Control
Afterparty w. Ursa Majora & Tania Borealis

Miercuri, 13 martie, performerul berlinez Namosh revine pe scena din Control! Cu gene importate din Turcia, artistul Namosh numit în presa de specialitate La Bomba“ (neo2/madrid) sau „hyperactive Enfant Terrible“ (arte), este intradevar un tun de energii inalte. In timpul concertelor, corpul lui devine un mediu, transfomand sunetele in miscare si viceversa, miscarea in sunete. Ritmul e funk-esque, beat-urile electronice, ocasional melodiile sale par smooth. Doar cand e nevoie.

Cu un palamares impresionant de colaborari specifice: Le Tigre, Angie Reed, Peter Thomas, produs de Pale Music, Bungalow Records, Crippled Dick Hot Wax, Namosh a devenit un specialist in metmorfozarea tensiunii electrice in fizio-pictoriale mai mult sau mai putin inscenate.

Dupa performance sunteti invitati sa experimentati participativ microcosmosul temporar al diversitatii si multiculturalismului, la bordul paquebot-ului post-cosmic, BULANGERIE, carmuit cu mare pricepere de capitanul Ursa Majora, asistat de matelotul Tania Borealis. BULANGERIE este un party straight-friendly.

Intrare: 10 lei
Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4

Tags:

Leave a reply (we review all comments)