Book Cover Tee

  • by
  • March 13, 2013March 13, 2013

[click pe imagini pentru varianta mai mare]

Book Cover Tee. Capitolul 2

“Book Cover Tee” este despre carti preferate ale unor prieteni si oameni dragi mie, care vor fi invitati sa spuna intr-o imagine o poveste purtabila. Incepand de maine, timp de 12 zile, puteti sa cititi istoria fiecarui tricou povestita de autori pe http://www.placerileluinoe.ro.

“Book Cover Tee” a ajuns la cea de-a doua serie (dupa primul capitol, lansat in vara lui 2012). Odata titlurile alese si cele 12 coperti recreate au fost croite si tricourile (pe acelasi tipar din vara lui 2012, realizat de Ioana Dumitrescu si Marina Moldovan de la 109. Cele 100 de tricouri (cu modele de fata & baiat) pot fi achizitionate de la Libraria de carte engleza Anthony Frost, de pe www.molecule-f.com si de la The Place Concept Store incepand cu 13 martie.

De aceasta data autorii sunt: Andreea Esca, cu “Fifty Shades of Grey” a lui E.L. James; Andreea Macri & Anda Brindusa de la revista The One, care si-au ales cartea “O mie si una de nopti”; Cristina Bazavan, cu “Extrem de tare si incredibil de aproape” a lui Jonathan Safran Foer; Cristina Foarfa cu “Zenobia” a lui Gellu Naum; Daniela Kammrath (121.ro) si-a ales “Pescarusul Jonathan Livingston” a lui Richard Bach, iar ilustratia a fost realizata de catre un bun prieten, artistul Cristian Ianculescu; Andrei Th. Iovu & Lil Bulgac, colegii mei de la Harper’s BAZAAR si-au ales cartea “Pornografia” a lui Witold Gombrowicz; Diana Florina Cosmin de la Forbes, “Girl in a Hyacinth Blue” a lui Susan Vreeland (fotografiata de Roro Serban); Laura Calin (V for Vintage), “Notre Dame de Paris” a lui Victor Hugo; Vicki Nicola si-a ales “Au Bonheur des Dames” a lui Emile Zola, iar ilustratia a fost realizata de talentata artista Raluca Pantis. Matei Schwartz (BOLD) & Andreea Nitoi au ales “Un veac de singuratate” a lui Gabriel Garcia Marquez; Marian Palie a optat pentru “Omul recent” a lui Horia Roman Patapievici, iar Marius Concita a recreat pentru mine coperta pentru “The Unbearable Lightness of Being” a lui Milan Kundera.

“Book Cover Tee” a fost posibil cu sprijinul a doua branduri care au platforme de comunicare extrem de creative in zona de arta si design si alaturi de care am dezvoltat proiecte minunate si in trecut: Henkel Romania, si Stella Artois, cu Club des Connaisseurs.

O mare parte din banii obtinuti din vanzarea tricourilor va fi donata Centrului de Adoptii Iubirrre.

Foto: Oltin Dogaru
Make up: Adina Vlad

Biblioteca Book Cover Tee:

Eroii Romaniei Chic, www.eroiiromanieichic.ro/, (Cristina Pop si Lili Misaila, cu aportul creativ al Carlei Szabo), cartea “Middlesex” a lui Jeffrey Eugenides;
Ovidiu Buta, “Orlando”, Virginia Woolf;
Ioana Ulmeanu si Robert Ratiu, “Accidentul”, Mihail Sebastian;
Valeria Moldovan,“Dama de pica”, Aleksandr Puskin;
Razvan Firea, “Portretul lui Dorian Gray”, Oscar Wilde.
Noemi Revnic (adica eu) & Marius Concita, “Cineva cu care sa fugi de acasa”, David Grossman.

Pe curand, la vara, cu carti noi si personaje frumoase si captivante.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads