Alternativa – Pixels

  • by

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat
Pe 13 martie cu PIXELS, in concert

Miercuri pe 13 martie, Alternativa livreaza sunete la rezolutie inalta, asezate pe schema tehnica a unui live de ultima generatie semnat si parafat de PIXELS. In concert pe scena din Expirat, dupa ora 22:00.

PIXELS sunt Andreas Aron – voce, bass; Catalin Rulea – voce, clape, chitara si Tudor Popescu – tobe, percutii. Atitudinea lor vibreaza in armonie cu brumul mocnit al circuitelor integrate. Lampile si tranzistorii se aseaza in sistem cu o noua constiinta de sine in lumina energiei lor. In vene le curge de fiecare data curentul alternativ pe care il auzi trecand prin neoanele din inima orasului.

Muzica este alchimia noastra! Vocea face ca vidul sa vibreze iar in acel ecou sec ne regasim pe noi insine. De la dementa spatiala la statiile de metrou…construim…caramida cu caramida.

www.thepixels.ro
www.facebook.com/thepixels
www.youtube.com/pixelsofficial

Dupa concert, Stefan se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

Iar ca sa mearga mai bine concertele, sa intre mai bine riff-urile si sa tinem mai bine ritmul, in fiecare miercuri in Expirat berea si shoturile au pret special. Te asteptam cu Grolsch la 6 lei si Tequila la 5 lei shot-ul (cu tot cu sare, lamaie si cele necesare).

Ora: 22:00
Intrarea: 15 lei (include 1 shot)
Support your local bands!
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks
Urmareste progresul Alternativei pe www.expirat.org sau www.facebook.com/expirat.otherside.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)