Static09: Pional, Indie Jules, The Model

  • by

Sâmbătă 9 martie se întâmplă STATIC NIGHTCLUB 09 în Control (Sala Berlin) de la 23:00 cu:

Miguel Barros aka Pional a fost, pentru scurt timp, unul dintre cele mai bine păstrate “secrete” ale Spaniei în ceea ce privește muzica electronică. Cariera sa a început în 2006 sub aliasul Alt Fenster cu care a lansat o serie de piese și remixuri la label-uri ca Traum și Proton, dar abia cinci ani mai târziu urma să fie remarcat, imediat după EP-ul de debut, “A Moot Point”, de la Hivern Discs.

În 2011, după succesul cu care a fost primit EP-ul “Last House on the Left”, cariera lui Pional a avut o ascensiune atât de puternică încât artistul a fost nevoit să pornească într-un turneu European, deși nu mixase încă în orașul natal, Madrid, cu live act-ul cu care a impresionat și publicul bucureștean în toamna acelui an.

Pional a continuat să colaboreze cu bunul său prieten, John Talabot, iar după lansarea albumului “ƒIN” al celui din urmă au plecat în turneu mondial live ca “support act” pentru trupa de origine britanică the XX. Ulterior, live act-ul semnat Pional a intrat în Top 20 Live Acts în revista online Resident Advisor pe 2012.

Acces: 20 lei.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)