Ian Pooley, Victor Stancov

  • by

Sambata 9 martie, ora 23.00 @ Madame Pogany:

IAN POOLEY (Pooled Music – Germany)
VICTOR STANCOV

In primavara lui 2006, Ian Pooley parasea orasul Mainz, ”tabara lui de baza” in decursul a 15 ani de productie muzicala si activitate ca dj, pentru a se muta in Berlin – centrul schimburilor artistice creative, pol al efervescentei in zona de clubbing.

Dj international de top, Ian Pooley s-a facut remarcat si prin lucrari de studio complexe, ce combina un sound profund cu aranjamente procesate cu atentie. Productiile sale minutioase vin sa completeze o viata artistica modelata de continua schimbare de context specifica unei cariere de dj plina de succes. Inivitat sa mixeze in cluburile din intreaga lume, de la Milano, la Kiev pana la Miami, Ian exploreaza imbinarea dintre beat-urile electronice cadentate cu dinamismul indie, NuDisco sau percutiile in stil brazilian, devenind pe ringul de dans o prezenta plina de exuberanta.

”The ultimate purist. An enduring visionary. Ian Pooley is a rarity. Twenty years into his professional career, he is regarded as both a cult underground DJ and established mainstream producer. As one of the only artists that walk the path between the two, his sound is as polished as the masters but his approach is distinctively classic and fresh.” / IAN POOLEY – Pooled Records – Germany

Open doors: 22.00h. Intrare libera.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)