JFB

  • by

Vineri, 8 martieJFB @ EXPIRAT Room 2

In caz ca n-ati observat, in ultima perioada ne-am obisnuit sa strigam la catalogul din Expirat, pe rand, cate un elev cu 10 pe linie al scolii internationale de muzica electronica extrem de dansanta. Ei bine, doamelor si domnilor, dupa ce i-am ascultat pe Funkanomics si Featurecast, cozorocul jos si atentie sporita pentru ca vineri, pe 8 martie, iese la tabla in strada Brezoianu nr.4 fix seful clasei, multiplu premiant UK DMC Championship sau Vestax Movement si party-starter extraordinaire: JFB.

Domnul Jean-Marc se prezinta in Room 2 – Expirat, via Brighton, cam dupa 22:00, sa demonstreze in premiera, la platane, teorema multiplelor genuri dansante de la Hip-Hop si Breakbeat la Dubstep si Drum&Bass, combinate la perfectie cu beatjuggling, scratch-uri sau live sampling.

Alaturi de JFB dau teza Bully si Students Of Rhythm – adica NotSoCommonDJ si The Basstard.

Despre JFB:
JFB este reprezentantul unei specii extrem de rare de DJ-i extraordinari, care au imbratisat pe deplin atat arta turntablism-ului cat si mijloacele tehnice care au dus-o la urmatorul nivel, in ultimii ani.

Jean-Marc, provine din Brighton, iar undeva in apartamentul sau, situat intre vila lui Fatboy Slim si studioul lui Krafty Kuts, se pot gasi doua trofee UK DMC Championship (2007 si 2011), un trofeu Vestax Movement Championship (2003), productii proprii lansate pe disc la label-uri ca Hospital, Sludge, One Eye Records, Hotcakes, Giant Pussy sau Disco Cakes, o tona de viniluri, multe echipamente, samplere, vreo doua DVJ-uri si un microfon si un kaoss pad la care se instaleaza confortabil, din cand in cand, Beardyman, pentru renumitele Battlejam Sessions.

Pana la urma, fie ca este vorba de beatmatching, scratching, beatjuggling, instant sampling, video scratching sau productie muzicala, fie ca are la indemana cele mai avansate echipamente din punct de vedere tehnic sau doar doua platane si un mixer, JFB este un DJ care citeste publicul si reuseste sa-l lase cu gura cascata si sa il miste pana la epuizare, ori de cate ori presteaza.

Pe 8 martie il primim din nou in Romania, in premiera in Expirat, cu selectie proaspata si skill-uri ascutite.

Ora: 22:00
Intrare: 20 lei – un shot inclus – accesul prin Expirat

Tags:

Leave a reply (we review all comments)