ANULAT: Grimus, Astero

Update: din motive necunoscute nouă, concertul Grimus şi Astero din Fabrica a fost anulat.

Vineri, 8 martie 2013, de la ora 22:00, trupa Grimus va sustine un concert īn Club Why Not din Bucuresti. Fabrica.

Grimus a fost considerata īnca de la īnceput ca una dintre cele mai interesante trupe ale noului val al rock-ului romānesc. “Panikon” si “Egretta”, cele doua albume ale trupei au primit aprecieri din partea criticilor de specialitate, iar show-urile live pline de energie le-au adus nenumarati fani.

Au deschis concertele RHCP, Placebo si Roxette īn Romania si au participat la numeroase festivaluri :ROCK FOR PEOPLE Festival īn Republica Ceha, B’ESTFEST Romania, EXIT Festival īn Serbia , SZIGET Festival īn Ungaria, si Eurosonic īn Olanda.

Despre oportunitatea de a cānta īn deschiderea RHCP, trupa Grimus a declarat:

“Anul acesta a fost unul extraordinar pentru noi. … o trupa cu care am crescut si datorita careia ne-am decis sa facem muzica. Onoarea pentru noi este cu atāt mai mare cu cāt am fost alesi chiar de managementul trupei”.

Grimus inseamna:
Bogdan Mezofi (vocal)
Valentin Rauca (chitara)
Cristian Csapo (chitara)
Lehel Kiss (clape)
Titus Vadan (bass)
Tamas Adorjani (tobe)

Cu Florin la voce, Alex la bass, Vlad la chitara si Claudiu la tobe, Astero este o combinatie proaspata, originala si melodioasa de rock alternativ, cu influente nu-metal, stoner si post-grunge.

Pretul unui bilet de concert este de 20 lei. Biletele sunt disponibile la club, de luni pāna joi, īntre orele 14.00-18.00, iar vineri si sāmbata dupa orele 17.00.

1 thought on “ANULAT: Grimus, Astero”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads