O zi din viata lui Hypno

O zi din viata lui X” continua cu episodul 4 al carui protagonist este bunul meu prieten, HYPNO.

Pentru cei ce nu-l stiu, iata cam cum se autodescrie: “Hypno, baiat, regizor, funky Colen-teena, L&C, 35, goa, psiho-ponderat, reclame, si mai multe reclame, misto, nu inteleg, inteleg, videoclipuri, OCS, Subcarpati, Deliric, Chimie, Lucia, si mai si, PT Anderson, Woody, Spielberg, Glazer, multi, Goon, Half-Nelson, Batman si inca 1000000 de ore de tv. goa, funk, HIP-HOP, jazz, rock, PUNK, tot, nimic, film, sigur, poate, haha… razi!!! Sigur nehotarat. NewYprkFilmAcademy, agenti, globetrotter, half man, half amazing…mai razi odata!! Hagi, Mardona, Tricky si Ian Brown! Bowie! Nu muncesc….asa traiesc eu! Brandush!!!  Hypnohypno.com. Pace”

Pe scurt, Hypno e unul dintre cei mai dezghetati prieteni ai mei si regizorul meu preferat de videoclipuri. Vezi Subcarpati, Lucia, Chimie etc.

Ziua in care l-am insotit pe Hypno a inceput la 6 dimineata, o ora mult prea matinala pt mine dar una absolut normala pt el. Dupa un ceai servit rapid si 2-3 poze prin apartamentul lui a venit o masina ce ne-a dus direct la Buftea unde Hypno filma, in calitate de regizor (evident), un spot pentru un brand de constructii. Desfasurarea de forte era impresionanta, o echipa de cel putin 30 de persoane participa la aceasta filmare ce a durat pana pe la 17:00 dupa care am mancat ceva pe fuga si ne-am mutat intr-o alta locatie, undeva in Pipera, unde trebuia filmat un alt spot. Eu am cedat dupa vreo 13 ore dar ziua lui Hypno s-a incheiat abia la 3 noaptea, adica dupa 21 de ore de munca continua. Hardcore!

Pe Hypno il gasiti deocamdata doar pe site-ul propriu dar promite sa-si refaca si contul de Facebook cat de curand.

Proiectul “O zi din viata lui X” face parte din campania initiata de F64 pentru promovarea categoriei de aparate foto mirrorless ce sunt din ce in ce mai prezente intre preferintele fotografilor.

Aparatul folosit in acest episod este un Sony NEX 5R cu 2 obiective, Sony 16mm f/2.8 si 18-55mm f/3.5-5.6.

2 thoughts on “O zi din viata lui Hypno”

Leave a reply (we review all comments)