Literatura Rulează #4 – cartea vs filmul

  • by

Literatura Rulează revine cu ediţia a patra!

Echipa AmDoar18Ani.ro a revenit după o scurtă pauză cu o nouă ediţie Literatura Rulează. Este vorba despre un eveniment dedicat lecturii, dar şi artei în general, care îşi propune să descopere dacă un roman este mai preţios în forma lui tipărită, sau transformat într-un film de succes.

Încercând să răspundem la întrebarea “Este mai bună cartea, sau filmul?”, am dat naştere evenimentului care va aborda în cadrul acestei ediţii acţiunea romanului “Extrem de tare şi incredibil de aproape”. Nu vom încerca să impunem o părere personală participanţilor, ci vom ţine cont de un citat celebru care spune că “Books and movies are like apples and oranges. They both are fruit, but taste completely different”. Astfel că fiecare îşi va găsi propriile răspunsuri legate de temele abordate la finalul întâlnirii.

Şi pentru că evenimentul este unul care se adresează pasionaţilor de lectură, vor fi puse la dispoziţie două săptămâni pentru a se citi romanul ales. Pe 25 februarie va fi afişat un formular de înscriere, prin intermediul căruia doritorii vor demonstra că au lecturat cartea, sau că îşi doresc foarte mult să participe la Literatura Rulează şi astfel îşi vor rezerva un loc la eveniment.

Întâlnirea va avea loc pe data de 2 martie, în Literat Caffe (Str. Barbu Delavrancea 39), iar echipa AmDoar18Ani.ro, alături de Editura Litera, va pregăti o serie de surprize plăcute participanţilor. Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate şi în număr de 20. Rezervările se vor face în funcţie de numărul participanţilor care au reuşit să citească romanul ales. Dacă locurile se vor ocupa, ne vom rezervă dreptul de a opri înscrierile.

Pentru detalii legate de seria evenimentelor Literatura Rulează puteţi citi articolele de aici, sau puteţi trimite un email la contact[@]amdoar18ani.ro.

Proiect creat de AmDoar18Ani.ro, cu sprijinul Literat Caffe;
Parteneri: ISIC România, Editura Litera;
Parteneri media: HypeStreet.ro, Hyperliteratura.ro, LiterNet.ro, Sub25.ro, Feeder.ro, România Pozitivă.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)