Les Elephants Bizzares şi Halo

  • by
  • March 2, 2013February 23, 2013

Sambata 2 martie de la 21.00h în Panic! Intrare: 15 lei

O turma de elefanți romani cu nume in franceza, care canta in engleza. Bizar, nu? Nu va panicati! Veniti sa-i ascultati 😉

Proiectul Les Elephants Bizarres se nastea in 2007, introducand pe scena muzicii alternative romanesti un nou stil, o noua abordare. Dupa ce au castigat publicul cluburilor din Bucuresti si intreaga tara, elefantii si-au facut aparitia la cele mai vizionate emisiuni televizate muzicale și de divertisment.

Trupa a devenit faimoasă grație piesei “Hello (Says The Devil)”, lansata in 2010, continuandu-si calatoria muzicala cu “The Boys”, “Have No Fear” si “Smile” care au ajuns in topurile radiourilor nationale si au atins recordul de difuzari in heavy – rotation la Guerrilla.

Cu un sound predominant indie-rock combinat cu acorduri funk, Les EB au fost invitati sa concerteze alaturi de Motorhead, Moby, Asleep in the Park, We have Band, The Haunts, A-lix, The Prostitutes, Polarkries18, Pink Martini, Roxette si Kasabian, si au participat la cele mai mari festivaluri natiionale precum B’ESTFEST, Stufstock, Funk Rock Hotel si Underlondon.

Dupa lansarea in 2012 a single-ulului Nu Ma Opri, elefantii au pornit intr-un extins turneu national pe 27 septembrie. Insotita de un clip, piesa este prima incercare a elefantilor de a canta în limba română si anunta cu mare alai lansarea unui nou album în primăvara lui 2013.

Les Elephants Bizarres: Ștefan Matei (voce), Cătălin Rădoi/ Proka (voce și chitara), Hasan Nabulsi (bas), Claudiu Știrbei (tobe) si Nicolae Cazacu/ Nae(synth).

In deschidere vor canta prietenii de la “HALO

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads