Cine schimbă lumea?

Se întâmple lucruri faine şi la noi. Universitatea Alternativă e unul din ele.

3 thoughts on “Cine schimbă lumea?”

  1. Ion,

    Mulţumim pentru comentariu, chiar dacă recunosc că îmi e puţin neclară teoria ta – cum adică individualităţile distincte nu contează? Păi media şi mediul nu-s tocmai entităţi formate din individualităţi distincte (unele mai remarcabile, adică mai lideri, alţii mai la cutie).

    Eu unul ştiu bine ce girez, aş paria că ştiu chiar mai bine decât tine în cazul de faţă, că m-am mai intersectat cu cei de la CROS de-a lungul vieţii. Doar ca să mă asigur că înţelegi despre ce e vorba – clipul de mai sus e unul de promovare pentru un proiect educaţional unde se învaţă altfel. De aceea se cheamă “alternativă”.

    Aşa că nu sunt convins ce critici exact, prezenţa lui Chirilă în spot sau ideea unei Universităţi Alternative? Dacă vrei să fii util, aruncă un ochi pe site-ul lor şi vezi pe-acolo dacă te conving sau nu, apoi lasă-le o critică constructivă, fără scârbă (e prea uşor să fii scârbit şi să le dai în cap celor ce încearcă să facă ceva).

    Mulţumesc.

  2. atitudini false si platitudini frumos ambalate.
    va spun eu cine schimba lumea, fara a avea nicio calitate din cele atit de generos enumerate: media si mediul.
    mass media incepind de la tv si pina al politicile internetului, si mediul, adica grupuri de oameni care se iau unii dupa altii, au aceleasi valori si genereaza trend.
    niciodata individualitati disctincte!
    daca esti diferit, vor trece peste tine cu buldozerul indiferent cit de bun esti…
    hai sa nu ne imbatam cu apa rece. entuziasmul asta aproape religios ma scirbeste extrem si regret ca este girat aici de personalitati pe care le respect.
    nu. nu ma refer la mononeuron chirila.

Leave a reply (we review all comments)