Finisaj Materie şi Spirit – jam session vioară şi percuţie

  • by
  • February 28, 2013February 27, 2013

Imbold, Galeria are placerea de a va invita la finisajul muzical al primei expozitii personala a tinerei sculptorite Misha Diaconu. Joi, 28 Februarie inchidem expozitia “Materie si Spirit” cu un jam session de muzica celtica

vioara: Sergiu “Corbu” Boldor, Adrian “Soimu” Bologa
percutie: Dan “Ursu” Olar de la Ad Hoc

Unul dintre cei mai promitatori sculptori romani in metal, Misha Diaconu este cel mai adesea asociata cu cateva sculpturi amplasate in spatii neconventionale din Bucuresti, spatii expuse de obicei unui trafic intens: “Arlechinul”, expus in Piata Romana (Idelier) in perioada 2010-2011, diverse sculpturi si instalatii permanente – Atelierul de Productie, Bucuresti (2011-prezent).

Expozitia “Materie si Spirit” a fost compusa dintr-o selectie de 13 sculpturi si instalatii mult mai putin cunoscute, inspirate de muzica, teatru, senzualitate si fluiditate, dispuse atat in interior cat si in curtea Galeriei.

Cele 7 piese sau ansambluri de piese marcheaza aventura creatoare a artistei in ultimii 7 ani. O parte dintre ele fac parte din colectii private si vor fi expuse in premiera intr-un spatiu public, altele sunt piese nexpuse pana in prezent sau lucrari care au facut parte din colectivele in care a expus Misha. Expozitia este o oportunitate unica de a le privi in ansamblu, de intelege calatoria Mishei Diaconu pana in prezent.

Titlul expozitiei este preluat de la cele 3 panouri pe suport mix metal-ceramica-sticla, inspirate de teatru si muzica; 3 personaje care amintesc de laitmotivul arlechinului, care dispare si reapare in creatiile Mishei Diaconu.

Temele abordate de Misha Diaconu surprind prin relatia antitetica dintre masivitatea rece a metalului si dinamismul senzual al formei cioplite de artista.

“Materie si Spirit” reprezinta cea de-a doua expozitie organizata de Asociatia Culturala Imbold de la inaugurarea Galeriei pe 20 decembrie 2012.

Finisaj, Materie si Spirit: 28 Februarie, ora 20:00
Imbold, Galeria – Strada Polona, Nr. 40, sector 1, Bucuresti

Curatori: Andrei Argaetic, Alexu Toader

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads