Alternativa: The Amsterdams

  • by

Miercuri pe 27 februarie, la Alternativa ne pierdem in peisajul indie-electro, calare pe noul val sonor provocat de baietii de la THE AMSTERDAMS.

The Amsterdams sunt Andrei Hategan – voce, clape; Ovidiu Bejan – chitara, backing vocals; Augustin Nicolae – bass, backing vocals si Andrei Ungureanu – chitara. Impreuna au state de plata vechi de prin 2005-2006, un EP si doua albume la activ: Automatic (2008), Adolessons (2009) si Electromagnetica (2011), un label independent: Post Pop Records, o dinamica de invidiat atunci cand sunt pe scena si o mare afinitate pentru improvizatie, in general. De experienta, nici nu mai discutam. Baietii si-au trecut la CV, pe langa aproape toate festivalurile de renume din Romania, gig-uri in Anglia, Scotia, Spania, Suedia sau Ungaria, un turneu european alaturi de Wolf Parade in 2010, prezente pe scena alaturi de trupe ca Morcheeba, The Cranberries, The Whitest Boy Alive sau The Dandy Warhols si colaborari pe mastering sau featuring-uri cu Harris Newman (Crystal Castles, Arcade Fire), respectiv Dan Boeckner (Wolf Parade, Handsome Furs).

Dupa concert, Stefan se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

Iar ca sa mearga mai bine live-urile, sa intre mai bine riff-urile si sa tinem mai bine ritmul, in fiecare miercuri la Alternativa iti facem preturi speciale la bere si la shot-urile de tequila, toata seara: Grolsch – 6 lei / Tequila – 5 lei.

Ora: 22:00
Intrare: 15 lei – un shot inclus. Support your local bands!
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Tags:

Leave a reply (we review all comments)