UKF @ Arenele Romane

  • by

Sezonul de petreceri 2013 incepe in 23 februarie la arena dnb cu cea de-a 2-a petrecere UKF in Romania. Pe scena vor urca englezii SkisM, TC si Sigma alaturi de romanii Hardplay si ViLLΛGE. De visuals se vor ocupa Vedem si VLC.

De cand a intrat in scena dubstep in 2009, SkisM si-a castigat rapid si sigur un rol de seama in randul artistilor din breasla. Abilitatile tehnice si energia debordanta din seturile lui, in care mixeaza pe 4 deck-uri, l-au inscris in randul celor mai cautati si mai activi showmeni din circuit. In ultimii ani, SkisM a remixat si a colaborat cu cele mai populare nume din industrie, Flux Pavilion, Excision, Foreign Beggars, Zomboy, Porter Robinson & Hadouken, iar piesele lui au adunat peste 13 milioane de view-uri pe Youtube. Este in acelasi timp co-owner si artist scout pentru prolificul label Never Say Die, unde si-a dovedit flerul pentru muzica buna, recrutand unii dintre cei mai prodigiosi artisti la ora actuala: Zomboy, Dodge & Fuski, 501 & Eptic. In 2012 a lansat impreuna cu UKF compilatia Never Say Die, ale carei piese au luat pe sus topurile Beatport, in timp ce hitul sau „Like This”(feat Virus Syndicate) a ocupat mult timp locul intai al clasamentului.

Sigma, adica Joe si Cameron, nu au nevoie de introducere, mai ales ca e a doua oara cand ne viziteaza. Mentionam insa ca de la primele release-uri de la Hospital sau Viper recordings, pana la piesa-imn „All Blue”, desemnata cea mai downloadata piesa de catre Drum and bass arena, cei doi si-au cimentat pozitia de veterani ai scenei. Mai amintim hituri ca „Night and Day”, „Stronger” si colaborarea cu Dj Fresh, „Lassitude”, care i-au adus in varful registrului drum and bass si aprecierea de “hottest record in the world” (cea mai tare piesa din lume). Printre artistii remixati se numara Ellie Goulding, Eric Prydz, Groove Armada, Skepta, Sway, Rusko. Dupa ce au calatorit intens in 2012, cu turnee in toata lumea, in 2013 se pregatesc de lansarea albumului de debut.

TC e unul din putinele personaje din lumea muzicii electronice care au reusit sa imbine succesul mainstream cu mentinerea unei reputatii in underground. Are la activ remixuri ale unor artisti ca Rihanna, Damian Marley & Nas si Tinie Tempah, insa si o serie de anthemuri care au zguduit scena underground. L-am auzit pe clasicul Where’s my money ? (remixat de Caspa), dupa care au urmat Jump, Rockstar, Tap Ho si altele. Ceea ce il face special e faptul ca nu a tinut cont de conventii si a cantat pe multe dintre piesele lui, ba chiar si pe albumul de debut al celor de la Pendulum, Hold your colour. E un obicei pe care il pastreaza si in ziua de azi: a contribuit cu vocals pe EP-ul de debut al Camo & Krooked si pe albumul lui Subfocus care urmeaza sa fie lansat anul acesta.

Hardplay a inceput sa ia contact cu scena muzicala electronica din 2008 si a semnat la label-ul Play Me Records din State dupa ce a castigat un concurs de remixuri. A impartit scena cu Stanton Warriors, Cookie Monsta, Caspa, Millions Like Us, Funtcase si altii. In seturile lui putem auzi piese cunoscute EDM, dar si remixuri proprii, cat si piese trap, de care s-a indragostit de curand.

Deşi pe internet se zvoneste ca ar fi un producator misterios din Catalunia sau Rusia, ViLLΛGE este de fapt din Vali Dragomir din Galati. A devenit hiperfaimos peste noapte via youtube, printre fanii lui numarandu-se Adventure Club, Asa si Henry Saiz, care i-au cerut deja o serie de remixuri. Soundul lui e caracterizat prin percutii de garage, combinate cu vocale distorsionate de pop si R&B.

Bratarile in avans sunt 30 de lei (disponibile la magazinul Boarder’s din Bucuresti, adresa aici: ), iar la poarta in seara petrecerii vor fi 40 lei.

Pentru mai multe informatii sau detalii nu ezitati sa ne contactati si nu uitati sa dati vestea cea buna mai departe.

Eveniment facebook:

Le multumim prietenilor de la Burn (https://burn-studios.com/) si Tuborg (http://www.tuborgsound.ro/).

Tags:

Leave a reply (we review all comments)