Sophisticated Lemons

  • by

ALCHEMIA vă invită sâmbătă, 23 februarie 2013, începând cu ora 21:00, Sophisticated Lemons: Unplugged.

Concertul trupei Sophisticated Lemons este doar primul dintr-o serie de concerte unplugged care vor avea loc în Alchemia.

Sophisticated Lemons s-a format în 2008 și a debutat live în deschiderea unui concert OCS în Clubul Control din București. Sophisticated Lemons a fost prima trupa care a intrat direct pe locul 1 în topul Radio Guerrilla – Radio Top Show, cu piesa On My Own. Au castigat Byron Rock Your Highschool în 2009, iar anul trecut au concertat la Ursus Evolution 2012, la BestFest Summercamp și la festivalul Stufstock. Puteți asculta și descărca gratuit EP-ul de debut al trupei de pe website-ul lor.

În prezent, Sophisticated Lemons lucrează la primul lor album, de pe care a fost extrasă pe single piesa Strange And Surprising: https://www.youtube.com/watch?v=FTXHZyVLeDU. Cel mai recent single se numeste Ladies și a fost produs de Adam Whittaker. Piesa se aude, din decembrie pe Radio Guerrilla.

Sophisticated Lemons sunt: Radu Osaciuc (voce, chitara ritm), Andrei Drăgușanu (chitara solo, backing vocals), Alex Marinescu (bass) și Andrei “Spike” Popa (tobe).

Alchemia este un spațiu deschis experimentării. Folosind un concept cu totul nou, Alchemia este un laborator pentru toate persoanele care activează în industriile creative. Sau pentru cele care sunt pasionate de frumos. Alchemia este un hub cultural. Este locul în care se întâmplă, se văd și se ascultă lucrurile despre care vrei să știi.

Adresa: Calea Moșilor nr. 95, Sector 2, București

Tags:

Leave a reply (we review all comments)