Noisia la Bestfest

  • by

Dupa Chase & Status si Soilwork, Noisia este noul nume confirmat in programul B’ESTFEST Summer Camp din acest an! Noisia va fi prezent pentru prima data in line-up-ul festivalului ce se va desfasura anul acesta in weekendul 5-7 iulie, in acelasi B’ESTFEST Park – Tunari.

Originari din Groningen, Olanda, Nik Roos, Martijn van Sonderen si Thijs de Vlieger formeaza unul dintre cele mai apreciate trio-uri de muzica drum and bass si dubstep din lume. Influentati de o gama de artisti eclectici precum The Prodigy, Miles Davis, Konflict sau Fat Boy Slim, cei trei experimenteaza foarte mult, adesea in set-urile lor intalnindu-se si piese techstep, neurofunk, breakbeat sau chiar house. Talentul si munca lor nu au ramas nerasplatite, de-a lungul anilor acestia primind numeroase premii, printre care si Best Tech Dj in cadrul UK National D&B Awards, Best Producers in cadrul D&BArena Awards si Best Drum and Bass Artist din partea Beatport (cea mai mare comunitate a muzicii electronice din lume).

Noisia a lucrat la o serie de remixuri pentru diversi artisti internationali, cele mai notabile fiind “Alice” (Moby), “Omen” (The Prodigy), “E.T.” (Katy Perry), “Scary Monsters and Nice Sprites” (Skrillex) sau “Raise your Weapon’” (Deadmau5). Trio-ul a colaborat si cu Foreign Beggars, cea mai cunoscuta piesa fiind “Contact” care, intr-un timp record, a atins 6,5 milioane de view-uri pe YouTube. De-a lungul timpului, Noisia a participat la nenumarate festivaluri internationale precum Coachella, Dour, Volt, Pukkelpop, anul acesta urmand sa isi adauge in CV si prezenta la B’ESTFEST Summer Camp.

Leave a reply (we review all comments)