Here to Groove

  • by

Here to Groove! #1
Concert și party de muzică electronică la Timișoara

Prima ediție dintr-o serie de evenimente ce combină ideea de concert de muzică electronica și DJ are loc sâmbătă, 16 februarie, la ora 22, în clubul timișorean Setup (Str. Pestalozzi, nr. 22). Din line-up fac parte KJK, BRUM și FJ MIKUTA. Intrarea la eveniment este 15 Lei.
Warm Up – KJK – tech house / minimal techno
Live Act – BRUM – electro experimental live.

Brum este un trio experimental-electro într-un mix de stiluri moderne cu bas și tobe live, chitări și synthuri agresive sau ambientale, voci minimale bine încadrate în aranjamente spaţiale. Acum într-o formulă nouă, cu Cătă Vaștagu (Bumbapa, Brum Conspiracy) – chitară, instrumente electronice; Radu Pieloiu (SSTrio, Beat Bang! și multe alte proiecte jazz și experimentale) – tobe; Anghel Mailat (Traveler Quartet, Undo Stress, proiecte experimentale și jazz) – bas. Proiectul a derivat din Brum Conspiracy și Bumbapa, binecunoscute scenei româneşti prin concertele lor în deschidere la band-uri ca Unkle, Tricky, Sofa Surfers, Pink Martini, Brain Damage și din cadrul multor festivaluri și cluburi din Europa.

After Party – FJ MIKUTA – balkan / funk / swing / dnb / housefunk

FJ MIKUTA este pianist, compozitor, producător și DJ ce trăiește și activează în Grecia. A colaborat cu artiști și formații de jazz, rock și blues din lumea întreagă. Din 2000 este membru al renumitului grup de muzică grecească contemporană Mode Plagal. Din 2002 activează ca și DJ și face remix-uri cu proiectul Transilvania Gypsy Electro. A colaborat și cu Shukar Collective și este producător de film musical la 24plus1 în Grecia.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)