Bazar cu lucruri gratis

  • by

Sâmbătă 23 februarie între orele 12 şi 17 la Carol 53

Hai la o noua editie a Bazarul cu Lucruri Gratis, unde vei putea sa daruiesti obiectele pe care nu le mai folosesti, si sa iti alegi complet gratuit orice lucru de care ai nevoie.

Bazarul, organizat cu ajutorul voluntarilor, este o intalnire periodica a comunitatii locale in care participantii aduc si ofera complet gratuit: produse in stare de functionare, discutii, prietenie, bunatati, servicii, buna dispozitie, jocuri, si orice alte lucruri care pot fi impartasite intr-o comunitate.

Fara bani, fara schimburi, fara negocieri. Totul Gratuit!

Produsele care vor ramane in urma Bazarului vor ajunge la persoane cu probleme materiale (prin intermediul institutiilor de profil, fundatiilor/ong-urilor) sau vor fi oferite celor care au nevoie de ele online, prin platforma http://LucruriGratis.ro/.

=========================================

Vrei sa te anuntam pe mail cand vor fi urmatoarele editii ale Bazarului, sau sa te implici in organizarea Bazarului de la tine din oras? Inscrie-te aici si te vom tine la curent incepand cu editiile urmatoare: http://bitly.com/vreau-bazar

=========================================

O initiativa a Departamentului de Binefaceri, cu sprijinul platformei http://LucruriGratis.ro/, Carol53 si a comunitatii de oameni cu suflet mare din Bucuresti.

PS. posteaza aici daca stii deja ce lucruri o sa aduci, sau daca e ceva ce ti-ar placea sa gasesti la Bazar. Discutiile de genul asta ne vor inspira si ne vor da idei noi de lucruri pe care le putem darui 🙂

Tags:

Leave a reply (we review all comments)