Fă mişcare cu Incubator 107

  • by

Fără Asfalt este primul triatlon off-road din România şi a apărut din dorinţa mea de a împărtăși anumite stări care erau legate de înotul în mare, de alergarea şi turele de bicicletă prin locuri sălbatice.

În sensul ăsta, conceptul Fără Asfalt este unul extrem de simplu – organizăm un eveniment-petrecere care trebuie să aducă puţină culoare tuturor celor care au o minimă curiozitate faţă de cele de mai sus, iar această organizare trebuie să fie ea însăși o petrecere pentru echipa care se ocupă de pregătirea evenimentului. Altfel spus, ne-am propus să facem un eveniment care să concureze organizarea făcută prin agenții specializate doar prin alcătuirea unui grup de prieteni în care fiecare aduce câte ceva – unul desenează, altul fotografiază, cineva scrie, alticineva face un film, unul amenajează spațiul pentru concurs, alții se distrează o noapte întreagă pregătind kit-urile pentru concurenți șamd. Eu am legat toate astea între ele.

Mesajul pe care vrem să-l transmitem este că lucrurile frumoase sunt întotdeauna simple; dar ca lucrurile să-și regăsească simplitatea, ele trebuie să se conecteze la zonele adânci ale firii, iar călătoria până acolo e plină de adrenalină.

EvadeazăCuNoi te invită la o explorare pe rachete de zăpadă și schi de tură. Vom pleca spre Piatra Craiului, zona Zărnești/Măgura să descoperim o altă față a muntelui, o activitate necunoscută și cu totul minunată.

Timp de 2 zile cel mult, vom face trasee pe muntele înzăpezit cu un ghid și 2 tipuri de echipamente:

  • rachete de zăpadă: sunt extensii ale bocancilor de munte care ne ajută să pășim peste orice suprafață cu zăpadă, afânată sau înghețată.
  • ski de tură: sunt skiuri de drumeție cu care putem urca la deal cu talpa desprinsă și putem coborî în mod alpin, cu glezna fixă. Nu mai avem nevoie de pârtie ca să schiem!

Tabără de schi și snowboard cu Academia 1,61

În 23-24 februarie, învăţăm să schiem sau să ne dăm pe snowboard! Vom pleca sâmbată dimineaţă, la ora 06.45 din Gara de Nord şi ne vom întoarce duminică seara. Mergem împreună, sus, la munte, la cabană, petrecem câteva zile împreună şi învăţăm să coborâm pârtiile uşor, lin și în condiții de siguranță. O să ne distrăm, o să râdem şi, până să ne prindem, vom dibui câteva dintre tainele alunecatului controlat pe zăpadă. Seara avem un program interesant, jocuri de societate şi jocuri de cabană, activităţi pentru oricine, indiferent dacă sunteți glumeţi, competitivi, sportivi sau pur şi simplu vreți să socializați. A doua zi vom organiza un mic concurs de schi şi snowboard şi ne vom distra în zăpadă până la ultima coborâre, înainte să pornim spre casă.

Tabăra este destinată adulților – schiori începători și intermediari.

Leave a reply (we review all comments)