Subsoul Party

  • by

Rage.ro împlineşte 10 ani în peisajul party-urilor underground din Braşov:

MULTUMIM PRIETENILOR, PARTENERILOR SI TUTUROR CELOR CARE NE-AU SUSTINUT PANA AICI!
MAI AVEM MULT PANA DEPARTE!

Start @ 22:00h // Sustinere 5lei <00:00h> 10lei
Sambata / 16 Feb / Subsol Club / RAGE.RO prezinta SUBSOUL PARTY cu:
ADUB (sibiu, rage.ro)
Indragostit de jazz pe care-l bate des la tobe in formatia Guilty Lemon. Si cand nu bate, invarte butoane si ridica fadere, fiind printre cei mai apreciati DJs din Sibiul zilelor noastre. Mult bass si chef de dans exulta din mixurile sale iar acest lucru, brasovenii, l-au simtit pe pielea lor o singura data, de Ziua Romaniei 2012. Abia asteptam sa ne calce pragul si sa ne ameteasca picioarele inca o data!

CANS (iasi)
Beatmaker la 25 de ani si membru al crew ului Beat Poetry (Iasi). A inceput sa faca muzica acum patru ani inspirat de artisti din aria electronica si mai tarziu din aria rnb si hip hop. Are la activ doua Ep-uri, concentrandu-se in continuare si la alte experimente muzicale.

DEX (brasov, rage.ro)
Dex este insumarea multor stiluri pe care le experimenteaza cu bucati de vinyl si butoane gramada de prin 2007. Incaltat cu hip-hop si imbracat cu funk si jazz, e mereu asortat la electronica. Recunoscator pentru ocazia de a mixa alaturi de artisti internationali dupa care lumea se da-n vant, gen Krafty Kuts, DJ Yoda, Featurecast, DJ Vadim, Kormac, JFB etc. si la cateva festivaluri bune de tot din Romania, gen TMBase, SummerBreak, 7Seven, Iarmaroc, Get Out, SolidLikeRock. Principala sa calitate o reprezinta gama variata de ritmuri pe care incearca deseori sa le amestece, invartind sireturi si simtiri.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)