Caravana Serile Filmului Gay

  • by

Serile Filmului Gay este festivalul de film care adună la Cluj-Napoca, la o singură ediţie, peste 70 de filme, scurt şi lung metraje, documentare, cu tematică LGBT. Este o ocazie specială să putem aduce filmele care au rulat în cadrul SFG 2012 la Bucureşti, pe parcursul a trei seri, între 14 şi 16 februarie. Acest eveniment reprezintă iniţiativa echipei de voluntari din Bucureşti ai programului “Eu sunt! Tu?”, sprijiniţi de echipa festivalului Serile Filmului Gay din Cluj Napoca. Evenimentul are loc la Casa Carol 53, Bd. Carol I, nr. 53, Bucureşti.

Facebook event.

PROGRAM FILME ACTUALIZAT:

Joi – 14 Februarie 2013

  • 18:30 > Deschidere SFG – 30 minute
  • 19:00 > eXeX – 5 minute, RO
  • 19:05 > Vrea să știu cum e – 5 minute, RO
  • 19:10 > Lolo – 30 minute, RO
  • 19:40 > Ms Thing – 7 minute, Canada
  • 19:47 > Pauză – 13 minute
  • 20:00 – 21:20 > Paper Dolls – 80 minute, Israel

Vineri – 15 Februarie 2013

  • 19:00 > The Best is Yet To Come 16 minute, China
  • 19:16 > The Flight 15 minute, SUA
  • 19:31 > Pauză – 9 minute
  • 19:40 > Night Shift – 17 minute, Spania
  • 19:57 > Performance Anxiety – 15 minute, SUA
  • 20:12 > Entwine – 9 minute, SUA
  • 20:21 > Pauză – 9 minute
  • 20:30 – 21:57 > My Last Round – 87 minute, Chile, Argentina

Sămbătă – 16 Februarie 2013

  • 19:00 > Tandem – 12 minute, UK
  • 19:15 > You and Me – 15 minute, SUA
  • 19:30 > Pauză – 10 minute
  • 19:40 > Japan Japan – 63 minute, Israel
  • 20:45 > I’ve Got Something To Tell You 8 minute, Spania
  • 20:53 > Pauză 7 minute
  • 21:00 – 22:26 > You Should Meet My Son 86 min SUA
Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.