Gens du Bien #5: despre spaţiul dintre ceruri şi pământuri

Miercuri, 13 februarie, de la ora 19:30, GensDuBien are plăcerea de a vă invita la Fratelli Espresso Bar (str. Nicolae Golescu nr.5) pentru o nouă seară dedicată oamenilor de bine.

Episodul 5 vă aduce în atenție un proiect ce vă propune noi experiențe:
“The Space Between” este rezultatul colaborării audio-video dintre Miron Ghiu și Cinty Ionescu, în zona de căutare a unei sinestezii între cele două media. Ambientale si atent-construite din atmosfere celeste, performance-urile “The Space Between” se situează la granița dintre simțuri, provocând prin melanjul de sunete și imagini stări apropiate meditației. Ingredientele folosite de cei doi transcend live realitatea de la care pornesc (filmări, grafică 3D, sunete găsite și sintetizate) într-un mix în care aspectele audio și video contează în egală măsură.

Despre artiști:

Cinty Ionescu este un artist vizual care are la activ numeroase spectacole din teatrul românesc independent sau de repertoriu, colaborând cu Teatrul Nottara, Teatrul Odeon, Opera Naţională din Bucureşti, Teatrul LUNI de la Green Hours sau Teatrul Tony Bulandra din Târgovişte. În 2011 a câștigat la Festivalului de teatru New York Fringe, Premiul de Excelență pentru designul video al spectacolului “Nils’ Fucked Up Day”, de Peca Ștefan.

Obsedat de noile tehnologii şi atent manipulator de sunete de toate felurile, Miron Ghiu trăieşte într-un prezent continuu. Îi place să se bălăcească online şi să huzurească offline, înconjurat de cât mai multe butoane pe care să apese şi de boxe în care să se audă.

Tags:

4 thoughts on “Gens du Bien #5: despre spaţiul dintre ceruri şi pământuri”

Leave a reply (we review all comments)