Workshop de ilustratie pe lemn

  • by

Iți dorești să înveți să pictezi o cutie de lemn de bijuterii într-o singură zi? Te învață ilustratoarea Andra Badea la workshopul de sâmbătă, 9 februarie, găzduit de Attitude Art School (Emil Balaban nr 6).

La acest workshop vom învăța cum se pregătește lemnul pentru pictat, care sunt modalitățile cele mai indicate de pictură și alte secrete ale ilustrației pe lemn. Cutia ta de lemn împreună cu toate materialele și culorile necesare le găsești la noi, tu vino doar cu chef și voie bună. La final vei pleca cu o cutie “magică” ilustrată de tine.

Ilustrația pe lemn este un domeniu încă nou în România, existând foarte puțini artiști care se dedică acestei arte. Însă aria de obiecte de lemn pe care se poate picta este infinită: de la cutiuțe de bijuterii până la jucării pentru copii și mobilă modernă. Din fericire ilustratoarea Andra Badea este îndrăgostită de ilustrația pe lemn și după ce a pictat cu drag mobilă pentru Ikea s-a hotărât să împărtășească din tainele ilustrației pe lemn și cu noi ceilalți 

Înscrierile se fac la telefon la numarul 074 221 9599 sau pe email la adresa: contact@attitudeballet.ro.
Vă rugăm să confirmați înscrierile până vineri, 8 februarie, prin plata workshop-ului la sediul Attitude Ballet Studio din Str. Emil Balaban, Nr. 6 (în zona Romană, la intrarea pe Strada Eminescu).

Preț: 100 RON
Număr maxim de persoane: 14

Tags:

Leave a reply (we review all comments)