Street Heroes 2013 – Cool as Ice

  • by

Cel mai cool festival de sporturi extreme si cultura urbana se intoarce pe 9 februarie la Turbohalle.

Street Heroes se aprinde din nou in 2013, de data asta cu cea mai freshhh editie, special made for all our heroes out there: un mega skatepark gata pregatit pentru concursurile de skate, bmx si role PLUS battle-urile de breakdance, un gaming room pentru cei care se stiu PLUS un full entertainment area, 8 concerte & un party non-stop programat sa dureze 24 de ore neintrerupte de rezistenta – spectacol à la Street Heroes.

Pe 9 februarie la Turbohalle, de dimineata pana… a doua zi dimineata.

DRUMSOUND & BASSLINE SMITH /
TRUE TIGER
CTC
NORZEATIC
CHIMIE şi Shadowbox
AFORIC
FLOU REGE & DJ ALBU
GOJIRA & Planet H

Toate informatiile legate de concursurile de sport extrem & breakdance (modalitatea de inscriere, participanti, formatele concursurilor, regulamente, program) vor fi publicate pe pagina Street Heroes pana la data evenimentului. Stay tuned!

Street Heroes este un eveniment creat si prezentat de Ollie Gang Shop si sustinut de burn energy

ACCESUL LA FESTIVAL:
Biletele de acces pentru ediția STREET HEROES – Cool as Ice se vor pune în vânzare începând cu săptămâna 21-27.01.2013 la Magazinele Ollie Gang Shop. Prețul unui bilet este de 30 lei, iar acesta permite accesul la festival oricând în intervalul de desfășurare a evenimentului, fiind cumpărat în avans.

Biletele se pot achiziționa și în ziua evenimentului, la intrarea in Turbohalle. În funcție de ora la care ajungi la festival se vor aplica prețurile următoare:
– 15 lei – dacă ajungi între orele 08:00 – 13:00 // ATENȚIE! Acest bilet nu permite intrări multiple în cadrul festivalului!
– 30 lei – dacă ajungi între orele 13:00 – 18:00
– 50 lei – dacă ajungi între orele 18:00 – 06:00

Cu excepția biletului în valoare de 15 lei, achiziționat în intervalul 08:00-13:00 de la intrarea Turbohalle, toate celelalte bilete permit intrări multiple în cadrul festivalului.

Prețurile biletelor au fost fixate astfel încât cei care aleg să vină mai devreme la festival să iasă în dublu-avantaj: bucurându-se de întreaga experiență Street Heroes, atât de sport extrem cât și de muzică, party și concerte și plătind mai puțin pentru asta.

Este interzis accesul cu obiecte contondente, substanțe halucinogene și lichide.
Este permis accesul cu aparate foto.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)