Space Dimension Controller, Coughy, Kapnobatai, Cos Mir

  • by

Sâmbătă 9 februarie la Modern:
Space Dimension Controller LIVE
Coughy LIVE
Kapnobatai
Cos Mir

Galactic funk, cosmic techno, space disco. Planetele s-au aliniat in sfarsit astfel incat starul R&S Records, Space Dimension Controller, sa vina la Bucuresti cu live show-ul care l-a consacrat la mai toate festivalurile importante de muzica electronica din ultimii doi ani, chiar inainte de lansarea noului sau album “Welcome to Mikrosektor-50“,
care urmareste calatoria inapoi in viitor a Domnului 8040. Muzica artistul din Belfast, pe numele sau adevarat Jack Hamil, tradeaza pasiunea sa pentru science-fiction, 80’s funk si filmele lui John Carpernter. Sambata, 9 februarie retro-futurismul va fi la el acasa.

Improvizatia, spontaneitatea, inspiratia din surse culturale ‘obscure’ si increderea totala reciproca sunt principiile pe care se bazeaza Coughy,alaturi de un puternic suport vizual. Rezultatul e unul imprevizibil inclusiv pentru protagonisti. Sound-ul asociaza liber drone si ritm, noise si armonii, electronic si analog, atmosferic si psychedelic, pop si experimental. La scurt timp dupa debutul LP-ului eponim sub label-ul Local Records, Coughy semneaza cu R&S/Apollo Records, iar release-uri sunt in pregatire pentru 2013 si 2014.

Meniul serii e completat de Kapnobatai si Cos Mir de la modern funk la vogue house.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)