Loungerie II

  • by
  • February 9, 2013March 24, 2016

WHY ? NOT LOUNGERIE II?!

Sambata 9 februarie, orele 20.00, LOUNGERIE II – concertul lunii februarie in Bucuresti in Clubul WHY?NOT( Str Turturele 11). Bilet: 15 ron

LOUNGERIE II va invita la singurul concert live al trupei din aceasta luna, in Bucuresti. Trupa isi desfasoara in acest moment primul turneu independent, in tara. Printre orase din lista se numara Craiova (8 februarie) si Brasov (21 februarie), urmand Constanta, Cluj, Iasi, Timisoara si Targoviste. LOUNGERIE II inseamna fuziune de stiluri muzicale in incercarea de a exprima cat mai fidel libertatea de a fi. Piata muzicala impune, artistul refuza ,si mai mult, propune o liberalizare a modului in care se desfasoara actul artistic.

DJ Starlight inseamna o descoperire de fuziune de stiluri muzicale .

LOUNGERIE II – fusion punk jazz

Miss Tincea – voce
Catalin Lungu – chitara
Dan Michiu Dinescu – chitara
Doru Ioan Boeriu – bas
Daniel Iliescu – tobe
Andrei Bucureci – spoken word

LOUNGERIE II este un proiect la granita dintre jazz, punk, noire poetry, jam session, funk si post rock. In primul an de la lansare, trupa a reusit, in mod independent, sa se faca auzita pe scena locala prin concerte live, in contexte cat mai diferite: pe scena Festivalului de Jazz de la Sibiu sau a festivalului EUROPAFest, in salonul principal de la resedinta familiei regale a Romaniei; pe scenele celor mai importante cluburi de jazz si de muzica experimentala din Bucuresti; in galerii de arta, in spatii culturale alternative si pe scene de teatru, in librarii si pe scene in aer liber. Muzica LOUNGERIE II este caracterizata de adaptarea la spatiu si la public si de atmosfera nebuna oferita de energia din jam sessions. Trupa prezinta in concerte repertoriul propriu care baleiaza de la piese post rock, la piese cu inspiratie din folclorul romanesc.

Parcursul independent realizat de LOUNGERIE II este in primul rand o experienta a Nelimitei si a refuzului de a capitula intr-un spatiu cultural care inca se mai poate educa.

Muzica LOUNGERIE II a fost difuzata in emisiuni MTV si in aparitii live la TVR 2 si a fost prezentata in heavy rotation la Radio Guerrilla. In 2012, cu forte independente si cu sprijinul artistului vizual Emanuel Dobrincu, trupa a reusit sa prezinte publicului primele doua videoclipuri. La finalul anului 2012 LOUNGERIE II a sarbatorit un an de activitate si a lansat primul EP. Anul acesta trupa porneste in primul turneu independent, in tara.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads