Wolf + Lamb

VINERI, 8 FEBRUARIE 2013 de la 22:00 ABSOLUT COLOR propune o noapte fermecătoare de beat-uri eclectice în cadrul unui “CREW LOVE” total, într-o locație emblematică a Bucureștiului: Casa Presei Libere. Wolf + Lamb, Tanner Ross și Nick Monaco vor aduce căldura între arcadele și coloanele spectaculoasei săli din “Casa Scanteii”, culoarea și lumina rămânând a fi modelate de Dreamrec.

Accesul: 30 lei < 00:00 > 40 lei

WOLF + LAMB // New York, US // Wolf + Lamb Music

Câteva extreme sălbatice compun întregul care este Wolf + Lamb. Extrovertit și introvertit, vegetarian și carnivor, învingator al cancerului și maestru al sabotajului social – te-ai aștepta ca un astfel de parteneriat să nu dureze prea mult.

Dar pentru mai bine de o decadă, aceste diferențe nu au facut decât să înflăcăreze energiile seismice pe care Zev și Gadi le implică în muzica electronică.

Niciodată nu le-a păsat prea mult de convențiile curente – de a fi destul de rapid, destul de dur sau destul de cool să câștige favorurile mașinii hype a culturii muzicale contemporane. Ei fac muzică pasională, beat-uri care mișcă inimi, nu numai picioare. Din buncărele lor subterane in colțul underground al Brooklyn-ului numit Marcy Hotel, la fondarea in 2005 a familiei și propriului label și continua sa expansiune, pe parcursul atâtor ierni calde dar și în ambientul electric din Miami – tot timpul mersul lucrurilor a stat în cei doi savurând viața, facându-și prieteni și fani care să devină parte din familie.

Bineînțeles, chiar și ei cred că cheia succesului constă în a nu se lua prea în serios – un pic de nebunie este ceea ce colorează totul despre Wolf + Lamb. Maeștrii ai muzicii house și horticulturaliști hip-hop , comunitari ai deșertului și nomazi urbani, antreprenori înzestrați și creatori anarhici autonomi, Zev si Gadi pendulează elegant între toate aceste roluri.

Ca muzicieni, cei doi se simt la fel de inspirați de frații de label ca de fiecare dintre ei, lucru care promite o doză serioasă de estetic în albumele lor. De la producția si design-ul practic al lui Zev la talentul lui Gadi de a mirosi calea spre excelență a unor artiști în fașă – acestea sunt dovezile clare ale faptului că ceea ce clădesc amândoi rezistă împreună. Și asta pentru că Wolf + Lamb este casa și căminul unor artiști care consolidează mantra sa precum Deniz Kurtel, Nicolas Jaar, No Regular Play, Soul Clap, Voices of Black, Tanner Ross, Slow Hands și alții.

Pentru Gadi și Zev deci, nimic nu poate fi mai bine decât să fie în această lume nebună alături de prieteni, orchestrând sunete și sufletul momentului, întotdeauna privind cu interes și așteptând cu entuziasm ceea ce va urma.

TANNER ROSS // New Jersey, US // Wolf + Lamb Music, Double Standard

Singura constantă din viața lui Tanner Ross este muzica, din moment ce a fost crescut în New Jersey într-un mediu familial puternic influențat de muzică, atât veche cât și nouă, care i-a consolidat bazele statutului curent de DJ și producător pasionat și înzestrat.

Liceul l-a surprins în numeroase formații, cântând orice de la funk la punk dar nu a fost momentul până când acesta a început să progreseze cu studiul sintetizatoarelor si producției la renumitul Colegiul Muzical Berklee ca lucrurile să i se așeze favorabil pe drumul cel bun.

Captivat de muzica electronica underground, producțiile i se lansează curând la label-uri precum Dirty Bird, Freerange, Airdrop și Culprit și acest lucru l-a împins natural spre arta de a fi DJ, unde își întalnește acum colaboratori frecvenți ca Soul Clap, și brusc, destinul său devine cât se poate de clar.

Proaspăt ieșit de pe băncile colegiului, cu variate proiecte muzicale în derulare, Tanner se lansează într-o misiune muzicală de-a lungul și latul Statelor Unite și nu numai, spre mecca ale muzicii electronice precum Fabric din Londra și Watergate din Berlin. Cu ochii bine deschiși și degetul pe puls, în curând se intregreză perfect în super grup-ul din Boston SECT, alături de Soul Clap. Cariera solo a lui Tanner se lansează la rândul său vertiginos cu release-uri la !K7, Double Standard, No. 19 si Wolf + Lamb, toate acestea la începutul lui 2011. Strălucitorul său traseu muzical este însă sortit să continue mult înainte cu nenumărate remixuri și un album solo la Wolf + Lamb.

Inginer part time, surfer experimentat, scufundător în adâncuri, campion la lupte de strada și membru al familiei Wolf + Lamb, T. Ross a crescut in New Jersey și acum trăiește pe Marte deci. În weekenduri, Ross se întoarce pe Pământ să exerseze trucuri magice sub ochii publicului, după care se transformă la loc în dovleac spațial lunea.

NICK MONACO // San Francisco, US // Soul Clap Records, dirtybird

Nick Monaco este aici să te aducă unde trebuie – și să te miște tot înainte.

Încă din anul 1990 atunci când Nick Monaco a fost conceput de doi îndragostiți pasionali în adâncimile mistice ale Marelui Canyon, s-a știut că acestui tânar îi este prescris să facă la rândul său magie.

Nick este un “copil” din generația ’90 din Bay Area, California de Nord. Îi plac plimbările lungi pe malul mării, apreciază strălucirea soarelui și bass-ul, filtrând totul în funcție de filozofia lui personală – cu cât mai dubios și funky, cu atât mai bine.

Destrăbălându-se pe la petreceri house este felul în care Nick și-a petrecut majoritatea weekendurilor în adolescența sa deloc distantă. Să ii mulțumim lui Dumnezeu pentru parinții săi mereu în deplasare în weekenduri ! În timp ce tinerii de vârsta sa se agitau cu playlist-uri si shuffle iPod, Monaco devasta petrecerea cu beat-uri îndrăznețe direct de pe vinyl, cucerind locul și câștigand crowd-ul în stilul cel mai true school clasic.

Ca boboc de liceu, Monaco era obsedat de mișcarea turntable și absolut orice conținea cuvintele Hip sau Hop, eventual împreună. Petrecea câte 5 ore zilnic închis in dormitor exersând scratch-uri și se pare ca exercițiul l-a împins spre perfecțiune pentru că inovațiile sale l-au promovat direct în atenția extraterestrului absolut în domeniu DJ Qbert, care i-a solicitat contribuția la glosarul instrucțional “Scratchlopedia Breaktannica”.

Nick vă poate spune singur – este la fel de mult influențat de Deee-Lite cât este de Elliot Smith, și pur și simplu poți simți asta în gusturile sale muzicale eclectice și vaste. Și baieții de la Soul Clap sunt de acord – de când au primit demo-ul cu “Set The Table” de la Monaco în 2011, au fost absolut captivați de originalitatea, inocența și ciudățenia sa. De atunci l-au adoptat in familia Soul Clap, salvându-i și un loc pe nava-mamă, Soul Clap Records. Claude Von Stroke direct din birourile Dirty Bird Records a fost la rândul său fascinat de strălucirea si prospețimea lui Monaco.

Când Nick “a lovit” publicul cu “Long Kiss Goodnight (Soul Clap Edit)”, acesta a fost semnat direct pe compilația “Hatched” la Dirtybird, o mișcare plină de înțeles care l-a propulsat frontal ca reprezentant al viitorului muzical al zonei native Bay Area.

În momentul de față, tânarul Nick Monaco face suav tranziția de la bass-ul puternic care îl fascinează la explorări musicale deep și emoționale, un semn de maturitate și un fruct interzis din care vom gusta cât de curând.

Tags:

1 thought on “Wolf + Lamb”

  1. Pingback: CONCURS: câştigă o invitaţie dublă la Wolf+Lamb | Feeder

Leave a reply (we review all comments)