TM:DJ Challenge

  • by

Sound Creation, supermagazinul de instrumente muzicale, si Setup Venue Timisoara prezinta in februarie editia 2013 TM:DJ Challenge.

Competitia invita proaspetii selectori de dormitor, audiofili domestici, djei si producatori la inceput de drum dornici de afirmare sa concureze pentru premii si atentia scenei locale de muzica electronica si urbana. Atat castigatorii cat si participantii la editiile anterioare au profitat de imboldul si expunerea oferita de competitie pentru a deveni nume des intalnite la evenimente din Timisoara, Cluj, Bucuresti si nu numai.

Stilurile muzicale sunt libere la alegere competitia fiind insa axata pe promovarea genurilor electronice si urbane. Creativitatea, tehnica si atitudinea muzicala vor decide selectia participantilor urmand ca finalistii sa fie evaluati live de un juriu format din organizatori si membrii notabili ai scenei locale cu ajutorul publicului.

Concursul ii va prezenta de data aceasta pe participantii alesi in urma preselectiei in 2 probe: DJ set si finala back 2 back sound clash.

Castigatorii vor fi invitati sa participe la evenimente viitoare, primii 3 clasati fiind rasplatiti cu premii oferite de Sound Creation: magazinul de echipamente profesionale de dj, productie, studio, recording si instrumente muzicale.
Premiile puse la bataie de SoundCreation consta in:

  • Locul 1 – Focusrite Scarlett Studio
  • Locul 2 – un Novation Launchpad
  • Locul 3 – casti Audio-Technica SJ55 WH

Infrantii vor castiga experienta si atentia publicului timisorean. Asteptam inscrierile voastre pana la data de 23 ianuarie 2013 (inclusiv) folosind formularul de inscriere online. Acceptam si incurajam inscrierea celor care au mai participat sau au mai trimis mixuri la rundele anterioare ale TM:DJ Challenge.
Tot sambata, incepand cu ora 14:00, Soundcreation va invita la magazin pentru un workshop special pentru DJ sustinut de Dankmar Klein de la Novation! Aveti sansa sa invatati cum se poate folosi Ableton pentru a mixa live, utilizand simultan mai multe controlere de la Novation precum Twitch, Launchpad sau SL MkII.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)