Flashforward #2 cu DJ Undoo | DJ Limun | Skeev

  • by

Sâmbătă 2 februarie de la 22:00 Undoo, Limun şi Skeev trec pe la pupitrul din Why?Not. Suport: 10 Ron (shot inclus!)

Dj Limun (Timisoara)
Le Turntablist.
turntablism, hip hop, glitch, ghetto funk, DnB, breakbeat.

Limun este Marius Deneș, din Timișoara, absolvent de Comunicare și… mai ales turntablist. Limun a scos diverse mixtape-uri, a colaborat cu numeroși artiști din zona hip-hop și a fost membru Subcarpați. Numele său este asociat cu albume si colaborari precum Specii, Kazi Ploae, raku, El Nino, Dragonu` sau Chimie,sau Silent Strike iar DJul Limun este considerat actualmente una dintre forțele proaspete și promițătoare în zona muzicală ce se întinde de la turntablism, hip hop, glitch și până la ghetto funk și DnB sau breakbeat. Tânărul producător și adevărat entertainer a fost și este prezent pe parcursul anului în mai toată țara la diverse petreceri și festivaluri, cum au fost TmBase, Delta Music Fest, Iarmaroc, seria J’ai-lectro sau Summer Jam. Limun a deschis show-uri pentru Afu-Ra, Phi Life Cypher, A Skillz, JFB, Netik, Sadat X și a avut numeroase back-to-back-uri cu DJ Sauce și K-Lu. Actualmente focusat pe producție, Limun a limitat prezența pe la petreceri în favoarea concentrării pe diverse proiecte ce urmează să prindă contur în viitorul (foarte) apropiat. În afară de video-session-ul exclusiv pentru Tilllate România (http://ro.tilllate.com/en/news/limun-exclusive-video-for-tilllate), Limun poate fi urmărit și: https://www.facebook.com/LIMUN.OFFICIAL.

Dj Undoo
Peace, Love, Unity & Having Fun. I Am Hip Hop.
Hip Hop/Hip Hop Alternativ/Turntablism/Other/Mashup/Reggae/Dancehall/Nu Funk/Breaks

A inceput sa produca muzica pe calculator si sa “zgarie” discurile pe platan de la varsta de 17 ani. Pentru el picap-ul este un instrument muzical, cu ajutorul caruia poate manipula sunetele de pe disc in asa fel incat da nastere unor noi compozitii ritmice si muzicale, sau poate modifica si transpune piese deja existente intr-o forma complet noua. In 2002 isi construieste propriul studio audio in beciul casei.

Din 2004 alaturi de Kombat, Butch, Koma si Dragos Chiscoci infiinteaza Hades Records, primul label independent oficial de Hip Hop. Sub aceasta colaborare lanseaza 6 materiale discografice pe piata. Implicat in acest label, participa la organizarea numeroaselor concerte cu artisti internationali din domeniu: The Sugarhill Gang, Promoe ( Looptroop ), Dj Rafik ( multiplul campion mondial-Dmc ) Afu-Ra , Freestyle of The Arsonists, RA The Rugged Man, Defari, Cesar Comanche, DJ Illegal (Snowgoons), Bahamadia, Hezekiah. De asemenea, a performat pe aceeasi scena si cu alti numerosi artisti straini precum: Dj Premier, Grand Wizzard Theodore, Rob Swift, Wu-Tang Killa Beez, Phi Life Cypher, etc. In 2004 infiinteaza Turntable Science (prima trupa de dj din Romania) alaturi de Dj Dox , Dj Paul si Dj Faibo x. In 2009 lanseaza alaturi de ei (Extended Techniques vol. 1) primul album de turntablism din tara noastra. Este totodata membru Dagga si Shy Beatz cu care a lansat 2 albume, respectiv “Inima Tare” si “Night Window Shop Lifting”.

A produs, inregistrat si mixat pentru numeroase matriale discografice, emisiuni tv si radio. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multi artisti precum: K-gula, Bitza, Puya, Simplu, H8, Vita de Vie, Veritasaga, Da Hood, Gojira , Raku, Guess Who & Spike , Silent Strike, Subcarpati, Deceneu si multi altii din sfera muzicii Underground. In toata activitatea muzicala de pana acum, a performat la sute de concerte si evenimente in toata Romania, de la cele mai undergound locatii, pana la turnee nationale si evenimente precum: B’estfest, Romanian Music Award, Stufstock, StudentFest, TmBase, Sampling Bucharest @ Viena, Cerbul de Aur, Mamaia, Eurovision. In 2011 participa la campionatul mondial de Dj (Dmc Online), unde obtine 19 puncte de la juriul format din fosti campioni Dmc si locul 1 la votul publicului. Tot in 2011 lanseaza pe djundoo.ro albumul “Ain’t fast food music” cu multi invitati si un sound variat.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.