feeder.ro la 9 ani

9 ani de feeder.ro cu Cristian Vasile IGU

Foto: Mixtopia

feeder.ro la 9 ani

Azi sărbătorim discret împlinirea a 9 (nouă) ani de feeder.ro cu acest al 16440-lea post de pe site. Eu abia terminam liceul când Igu punea pe roate prima versiune de site, la cererea publicului. (a vorbit frumos preţ de câteva minute la RFI, ascultaţi şi voi intervievat prin telefon de Valentin Panduru)

  • cine a fost la party-ul Feeder 3.0 din Fabrica? E cel care a marcat trecerea de la Blogspot la ceva apropiat de ce vedeţi azi ca identitate vizuală. Să nu uităm nici de tricourile feeder.ro.
  • erau vremuri înainte de Facebook sau Experimentalist când exista reţeaua socială Feeder de pe Ning. Lumea avea mai multă rabdare la citit texte pe web, chiar dacă începea migraţia către vizual. A, şi ca evenimentul tău să apară pe Feeder aveai nevoie de un afiş decent.
  • echipa – apăream şi eu în schemă, dar n-am fost singurul colaborator – să amintim şi pe Alex, Luiza şi Andreea).
  • post-urile – două articole la care s-a aprins lumea: asfalt în Vama Veche şi poneiul roz. În rest, destule interviuri exclusive şi concursuri.

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi – altfel n-ar fi mers. În 2014 sigur facem ceva masiv, demn de 10 ani 🙂

3 thoughts on “feeder.ro la 9 ani”

  1. Stateam si ma gandeam, cu regret, cum de am pierdut polemica pe tema poneiului roz.Mi-au placut teribil comentariile lui Alexandru.
    Tot cauta Cosmin sa scoata ceva de la el si pana la urma a pelcat in Barcelona la master ahahahahah.

Leave a reply (we review all comments)