Creează un obiect magic | provoked by Grolsch

  • by

Voi ştiţi de secţiunea de Provocări a celor de la Experimentalist?

După aterizarea cu succes în spațiul virtual, Experimentalist.ro a început să-și cristalizeze atmosfera. Nu sunt agreate cutiile, gardurile sau radarele care limitează în vreun fel creativitatea. Ca atare, puși pe șotii, experimentaliștii au inaugurat de ceva vreme o secțiune de provocări. Unde provocarea este un îndemn la creație – un proiect, un concurs de idei, sau orice presupune participare creativă pe o problemă dată.

Sădesc în această secțiune (stânga sus, în locul știut) gustul pentru experiment. De la DIY, muzică, video sau lifestyle, provocările sunt croite în funcție de interesele celor de pe platformă și gândite astfel încât să ofere fiecăruia dintre voi o să șansă să se activeze și să-și încrețească mintea căutând răspunsuri.

În luna aceasta, în mixul de provocări intră mâinile, cele mai utile și mai puternice instrumente de care dispunem. Breslo și experimentalist.ro scot artizanul din voi și vă provoacă să creați un obiect magic, care are cel puțin trei întrebuințări. Vă gândiți, dezvoltați, creați. La finalul lunii, 3 dintre voi pot câștiga niște premii care o să vă întețească pasiunea pentru DIY: kituri DIY de făcut bere acasă, de terarium și de caleidoscop.

Miza neștiută? Să vă mirați la final. Iată ce pot face două mâini dibace.

Leave a reply (we review all comments)