Music Portion

  • by
  • January 25, 2013January 25, 2013

Plimbându-mă într-o noapte de vineri prin Centrul Vechi am nimerit pe Covaci nr. 3, la Ceai Dansant. Mi-a plăcut, m-am simţit foarte liniştit, muzica la fel de destinsă ca atmosfera. Diseară (vineri 25 ianuarie) de la 21:00:

Ceai Dansant deschide seria noptilor de primavara cu un platou de evenimente din care servim cate o portie in fiecare weekend. Propunem un amestec eterogen de ritmuri muzicale cu influente rock, punk, jazz, swing, reggae si indie, condimentat cu o paleta larga de potiuni licoroase, intr-un décor in care personajele principale raman Inspiratia, Relaxarea si Socializarea de buna calitate.

Junior, tanarul DJ resident de la Ceai Dansant, deseneaza suita de stari prin ritumuri adiacente si complementare, care traseaza graficul unei seri complete si complexe, dedicate devoratorilor de muzica buna si socializare. Pe alocuri, echilibrul este sustinut de jumatate feminina , Blondi, care jongleaza cu tonurile din aceeasi zona muzicala.

Incepem sa imbracam weekendul in haine colorate de pe la 9. Intrarea este la fel de libera ca publicul care ne trece pragul.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads