MUNK

Vineri 25 ianuarie seria Beatfactor Live Sessions debuteaza cu artistul italo-german MUNK, un nume impresionant pe scena muzicii electronice la nivel mondial.

Warm-up set: The Gemini Bros.

Sala Berlin (Str. Constantin Mille nr. 4)

Bilete:
– 30 lei in presale pe www.iabilet.ro
– 40 lei la intrare, in seara evenimentului sau la Club Control

Artistul si producatorul Mathias Modica aka Munk revine in Bucuresti , dupa aparitia fascinanta de anul trecut si show-ul sau electrizant. Impreuna cu Jonas Telonius Imbery, Mathias conduce Gomma Records, una dintre cele mai importante case de discuri din germane de Indie Disco & Future House, considerata de NME ca o replica nemteasca a faimosului label american DFA Records.

La Gomma s-au lansat cele mai noi release-uri din zona Indie House, ca de exemplu “Kick Out The Chairs!”, proiectul lui James Murphy de la LCD Soundsystem cu Munk sau “La Musica”, pentru care au colaborat nume ca Shit Robot to Erol, Annie Mac, Tim Sweeney, Luciano si Ellen Alien.

“The Bird And The Beat”, cel mai recent album marca Munk & Gomma Records, combina house-ul specific New York-ului din anii `90 cu substiluri precum Italian Pop, German Electronica si chansonettele frantuzesti.

The Gemini Bros

Evenimentul BF Live Sessions este organizat de Sprint Media Group si Beatfactor.ro.
Event powered by Kanal D, supported by BLAME IT!

Tags:

1 thought on “MUNK”

  1. Pingback: Evenimentele din weekend-ul 25-27 ianuarie | Feeder

Leave a reply (we review all comments)