Loungerie II la Green Hours 2

Primul concert LOUNGERIE II din 2013 este sustinut in noul spatiu Green Hours (locatia din Soseaua Stefan Cel Mare nr. 7-9, la bazinul DINAMO), vineri, 25 ianuarie, incepand cu ora 20.30. Trupa sustine si crede in supravietuirea acestui spatiu cultural iconic si se bucura de privilegiul de a deschide noul an de activitate LOUNGERIE II pe aceasta scena importanta: concert energic, jam session si piese noi.

Facebook Event.

LOUNGERIE II
Miss Tincea – voce
Andrei Bucureci – spoken word
Catalin Lungu – chitara
Dan Michiu Dinescu – chitara
Doru Ioan Boeriu – bas
Daniel Iliescu – tobe

LOUNGERIE II este un proiect la granita dintre jazz, punk, noire poetry, jam session, funk si post rock. In primul an de la lansare, trupa a reusit, in mod independent, sa se faca auzita pe scena locala prin concerte live, in contexte cat mai diferite: pe scena Festivalului de Jazz de la Sibiu sau a festivalului EUROPAFest, in salonul principal de la resedinta familiei regale a Romaniei; pe scenele celor mai importante cluburi de jazz si de muzica experimentala din Bucuresti; in galerii de arta, in spatii culturale alternative si pe scene de teatru, in librarii si pe scene in aer liber. Muzica LOUNGERIE II este caracterizata de adaptarea la spatiu si la public si de atmosfera nebuna oferita de energia din jam sessions. Trupa prezinta in concerte repertoriul propriu care baleiaza de la piese post rock, la piese cu inspiratie din folclorul romanesc.

Parcursul independent realizat de LOUNGERIE II este in primul rand o experienta a Nelimitei si a refuzului de a capitula intr-un spatiu cultural care inca se mai poate educa.

Muzica LOUNGERIE II a fost difuzata in emisiuni MTV si in aparitii live la TVR 2 si a fost difuzata in heavy rotation la Radio Guerrilla. In 2012, cu forte independente si cu sprijinul artistului vizual Emanuel Dobrincu, trupa a reusit sa prezinte publicului primele doua videoclipuri. La finalul anului 2012 LOUNGERIE II a sarbatorit un an de activitate si a lansat primul EP.

Tags:

1 thought on “Loungerie II la Green Hours 2”

  1. Pingback: Evenimentele din weekend-ul 25-27 ianuarie | Feeder

Leave a reply (we review all comments)