Alchemia – Grand Opening

.

Timişorenii de la Rubik’s Cube şi The Amsterdams vin să marcheze deschiderea unui nou hub cultural pe nume Alchemia. În aceeaşi seară are loc şi vernisajul expoziţiei “Profan, Product: Pro Domo” (semnată de artiștii Anghel Negran și Dorel Topan, organizată în parteneriat cu Muzeul Județean de Artă Baia Mare). Totul se întâmplă vineri 25 ianuarie (vernisajul de la ora 20:00, iar concertele de la 22:00) pe Calea Moşilor nr. 95.

Despre Alchemia:

Amplasată central, cu o suprafață utilă de aproximativ 300 de metri pătrați, Alchemia funcționează într-o vilă antebelică, construită undeva între 1850 și 1900, pe Calea Moșilor, la numărul 95. Alchemia nu este doar o galerie de artă contemporană. Nu este doar o cafenea. Nu este doar un club. Este mai mult decât toate acestea la un loc. Alchemia este un spațiu deschis experimentării.

Folosind un concept cu totul nou, Alchemia este un laborator pentru toate persoanele care activează în industriile creative. Sau pentru cele care sunt pasionate de frumos. Aici vom organiza expoziții de artă (atât pentru artiști tineri, emergenți, cât și pentru artiști consacrați, români și internaționali). Aici ne vom bea cafeaua schimbând idei cu prietenii sau citind o carte. Aici vom veni la teatru. Aici ne vom distra la concerte.

Alchemia este un hub cultural. Este locul în care se întâmplă, se văd și se ascultă lucrurile despre care vrei să știi. Un loc unde se nasc trenduri.

Tags:

2 thoughts on “Alchemia – Grand Opening”

  1. Pingback: Luiza Zan | Feeder

  2. Pingback: Evenimentele din weekend-ul 25-17 ianuarie | Feeder

Leave a reply (we review all comments)