I’m fine, thanks

  • by

Miercuri, 23 ianuarie, de la ora 19:00 te invităm alături de noi în mansarda prietenilor de la Fundaţia Friends For Friends ca să vedem un documentar despre pasiunile care-ţi schimbă viaţa, automulţumire şi alegerile pe care, uneori, ajungem să le regretăm.

Rezervă-ți un loc aici!

“I’m Fine, Thanks!” este un documentar filmat în urmă cu o lună de către o echipă de cinci oameni care, deşi ştiu ce-i pasionează, nu prea reuşesc să-şi urmeze visele – asta până la filmarea acestui documentar care are ca poveste principală chiar viaţa şi pasiunea unuia din echipă.

Timp de o oră şi zece minute vom afla mai multe poveşti despre diverşi oameni care şi-au dat seama la un moment dat în viaţă că regretă nişte alegeri legate de slujbele lor. Vom trece de la entuziasm la lacrimi şi înapoi la entuziasm de la o poveste la alta.

Taxa de participare este de 25 de RON, iar de aceea vă rugăm să vă înscrieţi AICI – ca să vă putem rezerva locurile. Apa, ceaiurile, sucurile şi ronţănelele sunt din partea casei. De fapt ceaiurile sunt din partea prietenilor de la Tea Forte.

Detalii aici: http://motivonti.ro/seara-de-fim-im-fine-thanks-23-ianuarie.html

Tags:

Leave a reply (we review all comments)