Trambuline la Rasnov pentru FOTE 2013

  • by

Foto via http://www.skisprungschanzen.com/

FOTE înseamnă Festivalul Olimpic al Tineretului European şi are loc la Râşnov în februarie 2013. România organizează această olimpiadă de iarnă de tineret şi nu putea rata ocazia unor investiţii în infrastructură. Astfel, la Râşnov există acum trambuline de 15, 35 şi 64 de metri înălţime. Puteţi citi mai multe pe blog-ul lui Tolo sau aici. Există şi o pagină de Wikpedia numită Trambulină Valea Cărbunării, dar e doar în germană.

Înţeleg din alte surse interne că au cam sfeclit-o cu patinoarul, aşteptând până în ultima clipă pentru a băgă o licitaţie în avantajul unuia şi în detrimentul viitorului sportiv al zonei. Mda, patinoar gonflabil. Proba de schi biatlon se va ţine pe o pârtie privată de la Cheile Grădiştei, iar în decembrie 2012 erau probleme cu drumul judeţean, confrom Gazetei Braşovului. Tot ei scriu şi despre patinoar:

Lucrările ar trebui finalizate, teoretic, luna aceasta, pentru ca să se poată desfăşura câteva competiţii în vederea omologării. Patinoare de tip „lego” au fost amenajate şi în alte ţări europene cu prilejul unor astfel de evenimente, unele dintre ele chiar şi în hale dezafectate. Cu toate acestea, ANST nu se grăbeşte să facă demersurile, iar cel mai probabil, actualul patinoar din Poiană va fi acoperit cu o structură gonflabilă. Cu toate acestea, ANST nu se grăbeşte să facă demersurile, iar cel mai probabil, actualul patinoar din Poiană va fi acoperit cu o structură gonflabilă.

Leave a reply (we review all comments)