Lansare Formaje #4

  • by

FORMAjE #4 Launch party // nou9 (bd. Aviatorilor 9)
Sâmbătă // 19 ianuarie 2013 // 9PM

Formaje celebrează diversitatea exprimării, ideilor și formelor pe care le aliniază în numărul 4 al revistei pătrate. Lansarea în spațiu are loc sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 9PM, la nou9 (bd. Aviatorilor 9). Evenimentul va fi animat de experimentele sonore ale ansamblului de intrumente de suflat Improvisat, show-ul Karpov not Kasparov și de ritmurile celor de la Casetofoane și Younkarls.

Improvisat // LIVE
Instrumentele de suflat nu dorm în mâinile celor de la Improvisat, însă visează. E de ajuns să ascultăm inspirația de moment a muzicienilor ca să-l privim pe Zalmoxis în ochi, ca să simțim, în aparență din senin, coordonatele atavice ale unui popor care trăiește încă dar a încetat să se mai caute.

Karpov not Kasparov // LIVE
Un joc muzical de acțiune și reacțiune între tobe și clape, proiectul a luat naștere în 2009. Ulterior a devenit un spectacol de teatru experimental cu soundtrack live, în timp real, prin alăturarea a doi dansatori contemporani și a unui artist vizual.

Casetofoane // LIVE
Folosind beat-uri electronice și instrumente spațiale pentru a mesmeriza audiența, dar și ca mijloc de comunicare cu posteritatea intergalactică, cei doi devianți lucrează pe ascuns pentru a salva muzica de superficial, și în același timp hipnotizează populația acestor vremuri cu ritmuri retro, extrase direct din mașina timpului.

Younkarls // DJ SET
Younkarls este un proiect muzical. Younkarls este Eldor Aleksei Filipp. Younkarls nu înseamnă ceva anume, nici măcar nu este un cuvânt. Nici jimbakapf nu e.

nou9 este un spațiu de liberă exprimare și boemitate contemporană pentru evenimente socio-culturale, centrat pe manifestări muzicale, artistice și educative. nou9 este atitudinea.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)