Gojira vs Policlinic | Dan Basu

  • by

Duminică, 13 ianuarie, o seară cu fast, de la 10 seara, când la Goblin nu e nimic complicat. Gojira selectează ce/cum știe el mai bine și aruncă și din alter-ego (Policlinic) două trei sugestii. Toate alegerile lui de până acum au fost extraordinare. Dan Basu e client, iar Sora Treișpe face 24 ani.

Pe numele său real George Andreescu, Gojira activează încă din 2005 pe scena muzicală electro-techno-pop autohtonă, fiind renumit pentru mixurile sale de bass îmbinate cu ritmuri techno, breakbeat și dubstep. A studiat pianul și a făcut canto la școala de muzică din Slobozia, făcând naveta între acest oraș și Țăndărei – localitatea natală. Predispus către combinații îndrăznețe și nemaipracticate, prestațiile sale oferă ascultătorilor un plus de adrenalină.

Policlinic reflectă ecourile interioare ale unui colecționar și producător de muzică ajuns la maturitate, după reinventarea sa pe noi frecvențe. Alter-ego-ul precedent a lăsat un spațiu permeabil pentru sensibilitate și transparență, pentru fluiditate și intimitate. IDM, techno, drone și un bass cuminte. A, și ceva ce el numește hipstep. Copilul care asculta Boards of Canada și Biosphere a crescut și face petrecere. Compoziție echilibrată, releveu muzical, apogeu structural.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)