The Correspondents

  • by

THE CORRESPONDENTS – live @ Energiea
Vineri, 11 ianuarie

Vineri, pe 11 ianuarie, dupa ora 23:00, ne pregatim sa experimentam un act muzical par-excellence, cu spirit vintage si abordare moderna, alaturi de duo-ul The Correspondents in formula completa: cu Mr. Bruce si Chucks proaspat importati de pe taram britanic in spatiul Energiea.

Cei doi „corespondenti” ai swing-hop-ului cu iz de Vaudeville au reusit in ultimii ani sa traseze conturul unui stil si al unei prezente scenice unice pe scena electronica de dans, asezonand cu succes vastele cunostinte Jazz, Blues, 60’s Beat, Hip-Hop, Funk, si Electro ale DJ-ului si producatorului Chucks cu vocea, costumatia si iesirile dansante demne de un rol in The Mask ale lui Mr. Bruce. „Categorisiti” de catre The Telegraph UK ca fiind unul dintre cele mai bune si indraznete live-act-uri britanice moderne, The Correspondents au cucerit pe rand scenele Glastonbury si Bestival si si-au propagat sunetul in aproape toate cluburile si pe scenele tuturor festurilor relevante din Europa, in doar doi ani. Tot in aceeasi perioada au urcat in rang pe rosterul Finger Lickin’ Management alaturi de artisti ca Dub Pistols, Utah Saints, A-Skillz sau Krafty Kuts, iar presimtirea noastra este ca in inca putin timp vor ajunge si mai departe.

Luna ianuarie 2013 ii aduce pe The Correspondents la Energiea in pragul lansarii primului album si la foarte putin timp inainte de lansarea primului single extras de pe LP – Well Measured Vice si a unui videoclip hand-drawn, stop-motion conceput si realizat chiar de Mr. Bruce.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)